DELTA-XX PLUS® – klasszikus alátétfedések prémium élettartammal

Termékeink folyamatos optimalizálása kiemelkedő eredmények elérését teszi lehetővé. Az utóbbi években, tapasztalt tetőfedőktől azt a visszajelzést kaptuk, hogy a tető gyenge pontja az alátétfólia. Ennek okát megtalálni komoly kihívás volt, de küldetésünknek tekintettük, és kifejlesztettük az alátétfóliák következő generációját: a legmostohább körülmények között is ellenálló, bizonyítottan hosszú élettartamú alátétfóliákat. Annak érdekében, hogy ezzel a különleges tulajdonsággal ne csak prémium termékeink rendelkezzenek, megalkottuk legújabb termékcsaládunkat, a DELTA-XX PLUS® családot: megbízható, hosszú élettartamú alátétfóliák, „Made in Germany“.

30 év garanciával a hosszú távú védelemért

Mivel biztosak vagyunk termékeink csúcsminőségében és tartósságában, 30 év garanciát vállalunk a teljes DELTA-XX PLUS® termékcsaládra – ez a mi ígéretünk az Ön biztonságáért!

Többéves kutatásunk során sikerült azonosítanunk az alátétfóliák korai elöregedéséért legnagyobb mértékben felelős tényezőt: ez nem más, mint az ellenlécek mentén kialakuló légmozgás. Ennek tudatában kezdtük meg alátétfóliáink továbbfejlesztését, célunkat pedig – ami az öregedési folyamat jelentős lassítása volt –új anyagösszetétellel és a legmodernebb gyártási technológiák alkalmazásával (DELTA-BiCo- és DELTA-AdTec-technológia) értük el.

A DELTA-XX PLUS® család tagjainak különleges ellenálló képességét és rendkívüli élettartamát speciális vizsgálati eljárással – mely mostanra már az alátétfóliákra vonatkozó EAD szerves részét képezi – igazoltuk. A család négy tagja – LIGHT, UNIVERSAL, STRONG ÉS HEAVY – a megfelelő megoldást, és így a legjobb védelmet nyújtja a különböző konstrukciókhoz.


DELTA-XX PLUS® LIGHT a legköltségtakarékosabb megoldás Kiváló minőségű alátétfóliáink az igazoltan hosszú élettartam mellett számos egyéb előnnyel is rendelkeznek. Például a könnyű és öntapadó ragasztósávval ellátott DELTA-XX PLUS® LIGHT olyan rugalmas, hogy fektetése még a nehezen kialakítható részletképzéseknél is egyszerű. Költségtakarékosság – kompromisszumok nélkül!

Ismerje meg most a DELTA-XX PLUS® LIGHT alátétfóliát!

DELTA-XX PLUS® UNIVERSAL szinte minden tetőszerkezethez Tulajdonságainak köszönhetően a rendkívül sokoldalú DELTA­XX PLUS® UNIVERSAL alátétfólia felhasználása széleskörű – legyen szó akár deszkázott/deszkázat nélküli hőszigetelt tetőről, akár átszellőztetett tetőkonstrukcióról. Az integrált ragasztószegély megakadályozza a nedvesség és a hideg levegő hőszigetelésbe jutását. Mindemellett 30 év teljesítmény garanciával rendelkezik. Univerzális és hosszú távú megoldás szinte minden tetőhöz!

Fedezze fel a DELTA­XX PLUS® UNIVERSAL előnyeit!

DELTA-XX PLUS® STRONG megnövelt léctávolsághoz

A rendkívüli szakítószilárdságú DELTA-XX PLUS® STRONG is abszolút meggyőző igazoltan hosszú élettartamával, praktikus ragasztószegélyével és 30 év garanciájával. Az integrált hálóerősítésnek köszöhető extrém szakítószilárdsága teszi ideálissá megnövelt léctávolságú tetőszerkezetekhez.

Tudjon meg többet a DELTA-XX PLUS® STRONG-ról!

DELTA-XX PLUS® HEAVY deszkázott tetőszerkezetekhez

A DELTA­XX PLUS® HEAVY ideális megoldás teljes deszkázatú magastetőkhöz: nehéz és vastag flízrétege biztos védelmet nyújt a funkcionális filmnek még durva felületekre történő fektetésnél is.

További információkért a DELTA-XX PLUS HEAVY®-ről kattintson ide!

Ne elégedjen meg kevesebbel! Profitáljon 130 éves tapasztalatunkból, építsen a biztonságra a 30 éves teljesítmény garanciánkkal. Örök tetőkre tervezve. Made by DÖRKEN.

*A részletes garanciális feltételek ide kattintva elérhetők.

A Dörken termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2023.05.23.