Den Braven – Az építéskémiai piac feltörekvő csillaga

A STAVMAT-nál kiemelten fontosnak tartjuk, hogy csakis kifogástalan minőségű termékeket forgalmazzunk, ezért készleteinket kizárólag megbízható gyártóktól szerezzük be. Ilyen a Den Braven is, aki évtizedek óta kiváló minőségű tömítőanyagok, szilikonok, poliuretán habok és műszaki aeroszolok gyártója, valamint az intelligens építéskémiai rendszermegoldások szállítóinak élvonalába tartozik.

Sikereinek és korszerű gyártási technológiának köszönhetően méltán nevezhetjük az építéskémiai piac feltörekvő csillagának és a STAVMAT legkiválóbb partnerei egyikének.

15 éves születésnapját ünnepli a Mamut Glue

A cég legerősebb ragasztója, a Mamut Glue idén ünnepli 15 éves születésnapját. A rendkívül tartós ragasztó mamuterővel ragaszt fel nehéz tárgyakat az alapzatra, szögek, csavarok és szegecsek helyettesítésére is alkalmas.

  • magas kezdeti tapadóerővel rendelkezik
  • szilikonmentes
  • szagtalan
  • tartósan rugalmas
  • ellenáll a nedvességnek, víznek, időjárási feltételeknek; sós víznek és tisztítószereknek

 

Nyereményjáték

Kövesse Facebook oldalunkat, ahol hamarosan a Den Braven és a STAVMAT közös nyereményjátékával jelentkezünk, melyben nem csak érdekes információkat tudhat meg partnerünkről, de értékes ajándékokat is nyerhet.

Vásárolja meg a Den Braven professzionális alapanyait kereskedéseinkben és élvezze Ön is az innovatív, kiemelkedő minőségű termékek nyújtotta előnyöket.

Bővebb információkért látogasson el a https://www.denbraven.hu/ weboldalra, vagy kérje Ön is telephelyeinken szakértő kollégáink segítségét, akik a Den Braven termékek, és az egyéb általunk forgalmazott termékek kiválasztásában is örömmel állnak rendelkezésére!