Den Braven – Ezek vagyunk mi

A Den Braven széles választékának termékei azt bizonyítják, hogy nem csupán a minőség, hanem a hozzá tartozó márka is számít. Csehországi modern, automatizált gyárunk által gyártott és értékesített termékek elismerést vívtak ki megbízhatóságukkal.

20 éve töretlenül jelen vagyunk a nemzetközi színtéren a legjobb minőségű tömítők, poliuretán habok, vegyi dűbelek, cementkötésű ragasztók, homlokzati habarcsok, vízszigetelő bevonatok és alapozók élvonalbeli gyártói, az intelligens építéskémiai rendszermegoldások legnevesebb szállítói között. Megrendelőinknek a raktáron lévő termékek széles választéka mellett progresszív anyagokat, a legmodernebb technológiai mechanizmusokat, széles körű tanácsadást és kifinomult logisztikát kínálunk.

Márkás termékeink fejlesztésére, megbízhatóságuk tesztelésére saját tesztelő központtal rendelkezünk. A Den Braven új termékeit és a meglévő termékek módosított változatait egyaránt gondosan megvizsgáljuk, és összehasonlító vizsgálatokat is végzünk. A csúcsminőség számunkra természetes. Folyamatosan tökéletesítjük a kezdeti, a műveletközi és a végső vizsgálatokat.

Következetesen betartjuk az Európai Unióban érvényes összes műszaki, környezetvédelmi és higiéniai előírást. Mivel nem csupán különálló termékeket szeretnénk előállítani és értékesíteni, átfogó rendszert alkotó logikai egységekbe foglaljuk őket, feltérképezzük a közöttük lévő kapcsolatokat, és ún. „intelligens megoldásokat” javaslunk, amelyekkel csökkenthetők a munkaköltségek, lerövidíthető az alkalmazási idő, illetve egyszerűsíthető a kezelés.

Meggyőződésünk, hogy a logisztikának kapcsolatot kell teremtenie a vállalkozás gazdasági és környezetvédelmi céljai között. Az ebbe az irányba vezető lehetséges utak közé tartozik például az árufolyamok összekapcsolása, a többcélú hálózatok létrehozása, valamint a logisztikai berendezések kapacitásának optimális kihasználása. Az első helyen a rendelések gyors feldolgozása, az áruk ellenőrzése és természetesen a kiszállítás áll.

Prioritásaink közé tartozik a raktározás hatékonyságának maximalizálása és ezzel a költségek minimalizálása, ami előmozdítja vállalatunk további fejlődését. A Den Braven által évente termelt árumennyiség folyamatosan nő. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, s forgalmunk és piaci részesedésünk növekedésével együtt a végfelhasználóinknak nyújtott szerviz színvonala is egyre magasabb.



A Den Braven termékek után érdeklődjön a STAVMAT kereskedésekben!

2021.10.12.