Den Braven vízszigetelések alkalmazása

A vizes helyiségekben, tipikusan a fürdőszoba tartozik ide, illetve olyan kültéri építményekben, melyek fokozott nedvességnek, vízterhelésnek vannak kitéve (teraszok, erkélyek), elengedhetetlen a burkolat alatti tökéletes vízszigetelés alkalmazása és kialakítása. Ezzel megakadályozható a nedvesség és a víz bejutása az aljzatba és elkerülhetők ennek rövidtávú (pl. penészedés) és a hosszútávú (beázások, szerkezeti sérülések) hatásai. A kivitelezés során érdemes odafigyelni a helyes rétegrend és a megfelelő kialakítás megvalósítására. Általában véve a helyes rétegrendet az alábbi ábra mutatja.

Den Braven

A Den Braven vízszigetelési termékeinek csomagolásán a felhasználók megtalálják a képekkel illusztrált kivitelezési útmutatót, melynek segítségével a vízszigetelés pontosan és tökéletesen kialakítható. A kivitelezés lépései a következőek.

Den Braven

A helyes kialakításról készült videó megtekinthető a Den Braven csatornáján a Youtube-on, den braven st-8 címmel. A kétkomponensű és az egykomponensű vízszigetelések kivitelezése gyakorlatilag ugyanazokból a lépésekből áll, azzal a különbséggel, hogy a kétkomponensű vízszigetelést felhasználás előtt össze kell keverni. Az egykomponensű vízszigetelő fóliák a csomagolás felbontása után felhasználásra készek.

A Den Braven termékeket keresse a STAVMAT kereskedésekben!