Élvezze „A természet élményét” fürdőszobánkban is

Hosszú bezártság után minden ember vágyott arra, hogy újra a természetben érezhesse jól magát. Sajnos a koronavírusjárvány még mindig meghatározza a mindennapi életünket, így sokak elgondolkoztak azon, hogyan változtathatják meg az otthonukat ennek megfelelően. A Wellisnek köszönhetően a négy fal között is olyan pihenést élhetnek át a vásárlók, mintha egy erdei wellnesshotel kényelmét élveznék.



Kagylóformájú kád
Bármelyik exkluzív tengerparti hotelben megállná a helyét a Wellis Accord White matt felületű kádja, amely öntött márványból készül. Extravagáns megjelenésével és különleges formájával az esti fürdőzések középpontjává válhat.

Vízeséssel ellátott fejzuhany
Pillanatok alatt a trópusokon érezhetjük magunkat a Divido fejzuhany használatával, amely két különböző, esőztető és vízesés funkcióval kényezteti használóját. Töltődjön fel Ön is egy hosszú munkanap után ezalatt a különleges, rozsdamentes fejzuhany alatt.

Hidromasszázskádak
Az élménymedencék kistestvérei a hidromasszázskádak, amelyek egyedi felszereltséggel nyújtanak teljes kikapcsolódást használójuknak. A Wellis Tivoli kádja extravagáns megjelenésével, jótékony, színterápiás világítással, egyedülálló, üveg előlappal, valamint 8 fúvókás pezsgőfürdőrendszerével kitűnik a többi termék közül. A számtalan extrával felszerelt kád ózonos vízfertőtlenítővel és vízszint mérővel is rendelkezik, így használójának csak annyi a dolga, hogy elmerül a habokban, és élvezi a víz által nyújtott nyugtató masszázs jótékony hatásait.



Élménymedence
A Wellis élménymedencéinek a burkolata is szintén visszakanyarít bennünket a természetbe. Myline termékcsaládjánál azonnal szembetűnik az impregnált tömörfa burkolat, amely igazán egyedinek számít a jakuzzik világában. Különböző méretekben, más-más fekvő – és ülőhelyszámmal nyújtanak teljes feltöltődést a hideg idő beálltával is.

Élvezze Ön is „A természet élményét” az otthonában kialakított wellnessközpontban, minden előzetes utazás, sorban állás és idegeskedés nélkül. További információkért látogasson el a wellis.hu weboldalra vagy érdeklődjön személyesen a STAVMAT kereskedésekben!

A Wellis termékek után érdeklődjön a STAVMAT kereskedésekben!
2021.11.09.