Energia- és költséghatékony hőszigetelés a BACHL jóvoltából!

A hőszigetelés újépítésnél, valamint már meglévő épületeink felújításánál egyaránt elengedhetetlen. Hőszigetelési tervek megvalósításához a BACHL EXTRAPOR szigetelési elemei kitűnő megoldást nyújthatnak. Az egyedülálló paraméterek mellett partnerünk most egy nagyszerű kedvezménnyel is készült.

A korábbi nagy sikerre való tekintettel a BACHL Kft. idén is akciót hirdet a lakossági felhasználók számára a 2019. május 1. és október 31. közötti időszakban. Az akció fókuszában a BACHL EXTRAPOR EPS 80 grafitos hőszigetelő lapok állnak, amelyek vásárlása esetén most AJÁNDÉK ALAPOZÓFESTÉKET adunk.

A BACHL EXTRAPOR egy grafitadalékkal dúsított, szürke színű, homlokzati hőszigetelésre kifejlesztett expandált polisztirol keményhab lemez, amely a grafitszemcséknek köszönhetően a hagyományos társainál közel 20%-kal kedvezőbb hőszigetelő képességgel rendelkezik.


Milyen további előnyökkel bírnak a BACHL Extrapor polisztirol lapok?

  • Csekély súly- kellő szilárdság

A termékek súlya könnyed, így egyszerűen alakítható és beépíthető, legyen szó új vagy régi épületek hőszigeteléséről.

  • Könnyű alkalmazhatóság

Könnyen alakíthatóak és egyszerűen beépíthetőek.

  • Környezetbarát anyaghasználat

Környezetre és egészségre káros hatásuk nincs.

  • Csekély vetemedési hajlam

A lapok kialakításuknak köszönhetően csekély vetemedési hajlammal rendelkeznek.

  • +1: Gyors megtérülés

A grafitadaléknak köszönhető kedvező hőszigetelő hatással jelentős energia megtakarítható, mely nemcsak kiadásait csökkenti, de növeli otthona értékét is.


Fontos tudnivaló, hogy a grafitos polisztirol lapokat sötét színük miatt fokozottan védeni kell a közvetlen napfénytől, mivel az erős napsugárzás az anyag deformálódáshoz is vezethet. A felmerülő probléma elkerülése érdekében javasolt az anyag hősugárzástól védett tárolása, a kivitelezés során fényvédő hálóval történő védelme, a felhelyezést követően pedig a lapok felületére felhordott világos alapozófesték* használata, amely a kivitelezés következő fázisáig védelmet nyújt az anyag számára, és amit akciónk keretében most ajándékként nyújtunk Önnek.


*Az alapozófesték anyagszükséglete alapfelülettől függően kb. 0,2 – 0,4 kg/m².


A festék eltartható száraz, hűvös fagymentes helyen tárolva 6 hónapig.