Építőipari kemikáliák téli tárolása, felhasználása Téli purhabok -10°C-ig

Az ősz beköszöntével és a tél közeledtével egyre gyakrabban találkozunk éjszakai fagyokkal és tartós nappali hideggel, ezért ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmüket az különböző építőipari kemikáliák, többek között a tömítők, ragasztók és purhabok megfelelő tárolására, szállítására és felhasználására. Ezzel is megőrizve a termékek minőségét, szavatosságát és megfelelő felhasználhatóságát.

Tárolás: a termékek szavatosságát megőrizendő javasolt közvetlen napsugárzástól védett, hűvös, száraz, fagymentes helyen, legtöbb esetben +5 °C és +25°C között.

Felhasználás: termékeink nagy többsége kötés/kikeményedés után széles intervallumon hő-, illetve fagyálló. Általánosságban elmondható, hogy a termékeink javasolt felhasználási hőmérséklete +5°C és +30°C között javasolt, +5°C alatt kültéri ragasztás nem ajánlott. A téli purhabok -10°C-ig alkalmazhatóak, azonban ebben az esetben is javasolt, hogy a flakon legyen lehetőség szerint szobahőmérséklet közeli.

Miután a megoldásaink alkalmazási hőmérsékletei meglehetősen eltérőek lehetnek, felhasználási lehetőséget, további részleteket kérjük, ellenőrizze a címkén, vagy megtalálhatja a www.soudal.hu oldalon a termékek technikai adatlapjain.