Esztétikusan, könnyen és gyorsan! – Ne hagyjuk ki az egyéniségünket a háztetőből sem!

Védjük a fejünket és arcunkat is, hogy le ne égjünk, meg ne fázzunk, szem előtt tartjuk, hogy jól nézzünk ki – keressük a stílusos sapkákat, kalapokat. A lakhelyünk is megérdemli ugyanezt a gondoskodást? Tegyünk megfelelő kalapot a házunkra is!

Mitől is jó egy tető? Megvéd az időjárás szeszélyeitől, a naptól, az esőtől, jégesőtől, hótól és extrém szelektől, biztonságot ad és megóvja családunkat, értékeinket, és ez elegendő? Ma már nem minden esetben...

A Swedsteel-Metecno 5 éve indította hazai magyarországi gyártását, azóta is töretlenül fejlődik és fő mottója sem változott: prémium minőséget biztosítani elérhető áron.

Az alapanyag, amivel dolgoznak: valódi svédacél.

Ugyanis fontos, hogy egy tető előnyeit ne néhány évig, hanem évtizedekig élvezhessük.

Manapság minden eldobható, minden lecserélhető. A Swedsteel-Metecno szeretne ezen a trenden változtatni. Persze, ha valami tartós, attól még fontos, hogy egyéni legyen. Ma már nemcsak a ruhatárunkat rakhatjuk össze saját ízlésünknek megfelelően, de ugyanilyen gondossággal megtervezhetjük lakhelyünket is. Miért a tető lenne kivétel ez alól?

Legyen az lakóház, középület, irodaház, vagy akár egy felújítandó műemlék, fontos az egyedi kialakítás, a saját kreativitásunk is.

A Swedsteel síklemezes és korcolt tetők olyan kreatív tetőmegoldásokra adnak lehetőséget, ahol a tervező és a kivitelező maximálisan kihasználhatja a színes bevonatú Swedsteel acél termékek esztétikai előnyeit. A Swedsteel temékeivel mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást a klasszikus megjelenéstől a modern, minimalista és posztmodern stílusig.

Miért érdemes síklemezes tetőt vásárolni?
1. Tartós, vízálló. Talán még az unokáinknak sem kell majd a felújításon töprengeni.
2. Valódi svédacélból készült, így garantált a prémium minőség.
3. Kiélhetjük a kreativitásunkat. Saját képünkre formálhatjuk a házunkat.
4. Természetes anyagokból készül, környezetbarát.
5. Könnyű, ennek ellenére tartós.
6. Nem rozsdásodik.
7. Tűzálló. Így nem kell attól félni, hogy felgyullad a házunk.
8. Vízzáró fedésű. Vagyis biztos, hogy nem ázik be.
9. Télen nem engedi be a hideget, nyáron nem engedi ki a meleget.
10. A több évtizedes garanciát biztosítanak számunkra.

Miután a fémlemezes tetőket viszonylag gyorsan, hatékonyan és könnyedén rá lehet építeni a házra, ezért az áruk sem annyira borsos. És ne felejtsük el: attól, mert valami praktikus, attól mert valami egyszerű, még lehet szép, egyedi és esztétikus.