FAKRO 2022 tavaszi tetőablak akció - 15.000 Ft garantált pénzvisszatérítés ablakonként, 20 napon belül!

A FAKRO, a világ második legnagyobb tetőtéri ablak gyártója idén is garantált pénzvisszatérítési akcióval köszönti a tavaszi szezonkezdetet, a fókuszban most az energiahatékony, gondozásmentes, háromrétegű üvegezéssel szerelt PVC tetőablakok kerültek.

A FAKRO FTP-V U4 tetőtéri ablakai bőséges mennyiségű természetes fényt biztosítanaka tetőtérben, a nyugalmat és a biztonságot garantálják hosszú éveken át. A PVC tetőablakok keret-profiljai 63%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek, a gyártás során felhasznált alapanyagok pedig 100%-ban újrahasznosíthatók.A FAKRO FTP-V U4 ablakok acélbetétes merevítésű, többkamrás PVC profilból épülnek fel, amelyek megakadályozzák a deformációt.
Az ablakok tartósak és ellenállnak a kedvezőtlenidőjárási viszonyoknak. Az anyagok, amelyekből az ablak készül, nem szívják be a nedvességet és nincs szükségük időszakonkénti lakkozásra, míg az üvegezésre jégkár elleni örök-garancia érvényes.
Az ablakok háromrétegű üvegezésüknek köszönhetően megakadályozzák a téli hőveszteséget, így fűtési költséget tudunk megtakarítani. A Thermo burkolókeret alkalmazása pedig akár 15 %-kal növelheti az ablak hőátbocsátási tényezőjét.
A FAKRO tetőtéri ablakai tökéletesen illeszkednek bármilyen enteriőrbe, új építés és felújítás esetén is használhatók. A PVC ablakok bármely helyiségbe beszerelhetők: a nappaliba, hálószobába, gyerekszobába és magas páratartalmú helyiségekbe, mint konyhába vagy fürdőszobába.

Vásároljon most FAKRO PVC tetőtéri ablakot háromrétegűüvegezéssel, akár ajándék, előreszerelt belső árnyékolóval és megajándékozzuk 10.000 Ft-tal* az elérhető 50%-os állami támogatáson felül**.Ha az ablakhoz Thermo burkolókeretet és AMZ külső hővédő rolót is vásárol, 15.000 Ft-ot* adunk ajándékba.

Hogyan vehet részt az akcióban?

I. Vásároljon akciós FAKRO terméket az akciós időszakban
• 2022. 05. 01. és 2022. 07.31. között látogasson el viszonteladó partnereinkhez, ahol megvásárolhatja az akciós FAKRO termékeket
• őrizze meg a vásárlást igazoló számlát, a másolatát csatolni kell a jelentkezéshez

II. Jelezze részvételi szándékát az alábbiak szerint:
• töltse le az oldal alján található jelentkezési nyomtatványt és küldje el postai úton 2022.08.11-ig a címünkre: FAKRO Magyarország Kft. 1116 Budapest, Építész utca 8-12.
• csatolja a szükséges számlák másolatait (amennyiben a számlán nem szerepelnek tételesen az akciós FAKRO termékek, akkor a számlához tartozó szállítólevelet is)

III. Figyelje bankszámláját
• pozitív elbírálást követően az adott összegű visszatérítést 20 napon belül elutaljuk bankszámlájára.

*Az akció részleteit a www.fakro.hu/akcio weboldalon tudja megtekinteni.
**Az állami támogatás részleteit a www.allamkincstar.gov.hu weboldalon ismerheti meg.

További információ

A Fakro termékekről érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2022.05.06.