Fakro Ftp-V U4 Tetőtéri Ablak – Elérhető Energiahatékonyság A Tetőtérben

2017 tavaszán az FTP-V ablakok kínálata új típussal bővül. Az FTP-V U4 ablak háromrétegű, extra hőszigetelő üvegezéssel készül, és az Uablak=1,1 W/m2K értékével megfelel a 2021-ben életbe lépő, új energiahatékonysági követelményeknek.

Kiváló minőség

A gazdagon felszerelt FAKRO FTP-V U4 típusú billenő ablakkal a PROFI kategória kínálata bővült. A PROFI ablakok kedvezőbb paraméterekkel rendelkeznek a Standard ablakokhoz képest. Általános jellemzőik a megnövelt energiahatékonyság, a betöréssel szemben megnövelt védelem és az automata szellőzés, mindez versenyképes áron.

Kényelmes használat

Az FTP-V U4 típusú ablak billenő nyitásmóddal rendelkezik, az ablakszárny 180°-ban történő átfordításával a külső üvegfelület biztonságosan tisztítható és a külső hővédő roló egyszerűen kezelhető. A tokban elhelyezett V40P automata szellőző optimális mennyiségben adagolja a friss levegőt, energiamegtakarítást és egészséges mikroklímát biztosítva.

Hosszú élettartam

Az új FTP-V U4 ablakban alkalmazott megoldások jelentősen hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz. A kiváló minőségű erdeifenyő (borovi) alapanyag rétegragasztás után vákuumos impregnálást kap, az ablak faszerkezetét alumínium profilok takarják, a pontos működést szárnyrávezető rendszer segíti.

Odafigyelünk a részletekre

Az FTP-V U4 típus felületkezelése környezetbarát akril-lakkal történik, igény esetén lazúr bevonattal. A kényelmes használat érdekében a kilincs a szárny alsó részén található, kétfokozatú résszellőző lehetőséggel. A burkolókeretek széles választékának köszönhetően az ablak 15-90° közötti dőlésszögű tetőbe bármilyen tetőfedő anyag esetén beépíthető.

Használati érték

A tetőtéri ablakok használati értékét számos tényező befolyásolja. Ilyenek a hőátbocsátási és akusztikai paraméterek, az ablak szerkezete, az alkalmazott biztonsági rendszer, hőszigetelési technológia és az üvegezés típusa, vagy a beépítési tartozékok megléte. Ezek az elemek együttesen határozzák meg a tetőtéri ablakok funkcionalitását a tetőtérben.

További információ: a STAVMAT telepein, vagy a www.fakro.hu oldalon.