Fényesebb élet VELUX tetőtéri ablakokkal

Az otthon barátságos hangulata és meleg atmoszférája gyakran a természetes fény mennyiségétől függ. A VELUX tetőtéri ablakok lehetővé teszik, hogy a napfény könnyedén beragyogja otthonunk minden szegletét. Most a kényelem és funkcionalitás érdekében a VELUX különleges ajánlattal segíti a régi tetőablakok cseréjét.

Új tetőtéri ablakok, új lehetőségek

Az új VELUX tetőtéri ablakok nemcsak több természetes fényt engednek be a lakásba, hanem modern és energiatakarékos megoldásokkal segítenek alacsonyan tartani a fűtési költségeket és a villanyszámlát is. Az új generációs tetőtéri ablakok a kiváló energiahatékonyságú, 3-rétegű üvegezéssel, ThermoTechnology™ extra hőszigetelő rendszerrel, huzat elleni gumitömítéssel kiegészítve akár 2-szer jobb hőszigetelő képességgel bírnak*, mint például a 2003 előtt forgalmazott társaik.

Most egyedülálló lehetőség nyílik a régi tetőablakok cseréjére, hogy még a tél beköszönte előtt élvezhesse az új ablakok előnyeit. Ruházzon be most, és spóroljon a jövőben!

Fényzáró roló most féláron!

Az őszi VELUX ajánlat keretében Standard vagy Standard Plus promóciós tetőablakcsomag vásárlása esetén 2023. november 30-ig féláron juthat hozzá a fényzáró rolóhoz standard színekben!

Standard vagy Standard Plus?

  • A Standard és Standard Plus tetőtéri ablakok energiahatékony 3-rétegű üvegezéssel, huzat elleni extra gumitömítéssel, ThermoTechnology™ hőszigetelő rendszerrel segítenek a meleget bent tartani otthonában a hideg hónapokban, ezzel csökkentve Önnek a fűtési költségeket. Alsó és felső kilincses, valamint fa és műanyag bevonatos (karbantartásmentes) típusok közül választhatja ki az otthonához illő tetőablakokat.
  • A Standard Plus tetőablakok a fenti előnyök mellett extra komfortot is kínálnak: fokozott hangszigeteléssel, esőzajcsökkentéssel teremtenek Önnek csendes otthont, és könnyen tisztuló külső bevonattal teszik könnyebbé az ablak tisztán tartását a mindig nagyszerű kilátásért.


A VELUX fényzáró roló nélkülözhetetlen kiegészítője lesz tetőablakainak: segítségével a nap bármely szakában ideális, zavartalan körülményeket teremthet a pihenéshez. Modern, esztétikus színes kialakításával dekoratív eleme lesz a helyiségnek.

Cserélje le régi tetőtéri ablakait még a tél előtt!

Ne várjon tovább! Vásároljon az őszi csomagajánlat keretében 2023. november 30-ig, és cserélje le régi tetőablakait új, modern VELUX ablakokra még a hideg beállta előtt!
A VELUX termékekkel és az őszi csomagajánlattal kapcsolatban érdeklődjön kereskedésünkben!

* A régi (1986-2003 között forgalmazott) VELUX tetőtéri ablakok cseréje után a hőveszteség több, mint 50%-kal csökken VELUX Standard ablak alkalmazásakor, mivel

  • a régi ablak hőátbocsátási tényezője: Uw = 2,8 W/m2K
  • az új Standard ablak hőátbocsátási tényezője: Uw = 1,1 W/m2K
  • 1,1 / 2,8 = 40% - azaz 60%-kal csökken a hőveszteség


A VELUX termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2023.10.19.