Fókuszban a Wellis szaniterek!

Büszkék vagyunk arra, hogy néhány év leforgása alatt a Wellis egy kis családi vállalkozásból Európa legnagyobb jakuzzi gyártójává nőtte ki magát. A folyamatosan növekvő piaci igényeknek és a márka térhódításának köszönhetően mára éves szinten közel 10.000 európai család otthonába jut el a minőségi, magyar wellness élménye. A Wellis megalapításkor, a 2000-es évek elején a szaniter kínálatra helyezte a hangsúlyt, ami az elmúlt években ismét kiemelt fókuszt kapott, köszönhetően a saját tervezőmérnöki csapat gondos munkájának. Mára a Wellisnél egy komplett prémium fürdő- vagy otthoni wellness szoba kialakítása is könnyedén megvalósítható. Legyen szó akár egy harmonikus, letisztult helyiségről vagy egy modern, digitális berendezésekkel felszerelt fürdőszobáról, a Wellis kibővült termékkínálatában mind megtalálható. Hidromasszázs kádak, gőz- és zuhanykabinok, mosdószettek, infraszaunák, intelligens WC-k, és minden, ami egy mai korszerű fürdőszoba elengedhetetlen kelléke. Ha Ön is élvezné otthonában a prémium minőségű Wellis termékeinket, és tartozna elégedett vásárlóink közé, látogasson el üzleteinkbe, vagy tekintse meg honlapunkat.

2018-as újításaink sorát kezdhetjük is megújult finn- és infraszauna kínálatunkkal. Bizonyára Ön is hallott róla, hogy a rendszeres szaunázás segít a feszültség oldásában illetve jelentősen hozzájárul a mély és pihentető alvás eléréséhez. Mindezek mellett számos, egészségünkre gyakorolt pozitív hatásairól sem feledkezhetünk meg. Kibővült finn szauna készletünk tökéletes választási lehetőséget biztosítanak vásárlóinknak. Legyen szó, akár egy meghitt, 2 személyes szaunaidőről vagy egy akár 6 fős társaság közös használatáról, a Wellis termékei között könnyen megtalálható az igényeknek megfelelő választék. Szaunáink gyártása során kanadai csomómentes hemlock fenyőt használunk, amely kiváló időtállósága mellett természetközeli megjelenésével is azonnal elnyeri használója tetszését. A szaunák 8 mm biztonsági ajtó- és oldalüvegekkel lettek ellátva, így Önnek nem kell tartania az energiaveszteségről és az esetleg repedésektől/ törésektől sem. A szaunakályhákba épített hőérzékelőkkel pedig tökéletesen tudjuk szabályozni az kívánt hőmérsékletet az önfeledt pihenés közben.

Infraszauna kínálatunkról sem szabad megfeledkeznünk, melyek hatékonyabbak, mégis kíméletesebbek a hagyományos szaunáknál, mivel hőmérsékletűk csupán 35-45 C fok között van, ezért azon használók is nyugodtan használhatják, akik nem kedvelik az igazán magas hőmérsékletet. Infraszaunáink a finn társaikhoz megfelelően valóban minden kényelmünkről gondoskodnak, legyen szó egy 1-2, vagy éppen 3 személyes változatukról.

Teljesen új termékként mutatkoztak be a Wellis kínálatában zuhanyfolyókáink. Önnek nincs más dolga mint, hogy megálmodja álmai fürdőszobáját, és amennyiben egy elegáns zuhanykabint képzel el benne, a termék mellett elérhetővé vált nálunk egy komplett padlóösszefolyó szett is. A gyémántmintázatú kialakításnak köszönhetően a szennyeződések azonnal távoznak a rozsdamentes szálcsiszolt alaptestből. A percenként 30 liter vizet elvezető zuhanyfolyókák 5 féle design ráccsal érhetők el, így könnyen megtalálhatja az Önnek leginkább tetszőt.

Számos termékkörünket emelhetnénk ki, azonban semmiképp sem szeretnénk nem szót ejteni design csaptelepszettjeinket. Kerámia vagy éppen porcelán mosdóinkhoz, zuhanykabinjainkhoz, hidromasszázs és térben álló kádjainkhoz elengedhetetlen kiegészítő a passzoló csap. Legyen szó akár egy modern vagy éppen klasszikus fürdőszobáról, alapékkövének számít a passzoló csapkészlet. A Wellisnél éppen emiatt komplett termékcsaládokból válogathat, így mosdója, bidéje, zuhanykabinja, kádja csaptelepje is egységes designban tündökölhet majd. A termékek tervezése során a könnyed használhatóság és tisztántartás mellett igen nagy figyelmet fordítottunk a különféle stílusú fürdőszoba megjelenések követésére is.

Tekintse meg Ön is a 15. szülinapját ünneplő magyar gyártó megújult szaniter kínálatát, és erősítse Ön is a Wellis termék tulajdonosok körét!