Generon, a rutinos Alfa generációs

Fiatal koruk ellenére technikai géniuszok, ez az Alfa generáció egyik legfontosabb jellemzője. A Generon napelemes tetőcserép különleges adottságaival szintén kiemelkedik kortársai közül, ráadásul a Terrán több mint 100 éves múltjának köszönhetően rendkívül stabil családi háttérrel, értékrenddel rendelkezik. Sikerességét az életben számos beépített modul bizonyítja.

Amikor házfelújításba vagy új ház építésébe kezdünk, a megbízó elképzeléseinek megvalósítása közben számtalan szempontot figyelembe kell vennünk: funkcionalitás, időtállóság, esztétikum. A tető kialakítása önmagában is megannyi kérdést vet fel, a megfelelő alapanyag, típus, forma, szín is rengeteg utánajárást igényel, emellett a minőség, a gyártó megbízhatósága, háttere, elérhetősége, rugalmassága szintén komoly kritérium.

Partner a fejlődésben
Hosszú távra csak olyannal érdemes tervezni, aki már többször bizonyított. A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. több mint 100 éve van jelen a családok, valamint a mesteremberek életében. Legyen szó bármilyen nagyszabású tervről, kockázatviselésben a minimalizmusra törekszünk, a cég szolgáltatásaival és a termékekre vállalt garanciákkal pedig biztonságban tudhatjuk a beruházást, ezenfelül – a hazai háttérnek köszönhetően – a tetőcserepek és kiegészítők elérhetősége is egyszerűbb, azok az országos lefedettséggel rendelkező Stavmat építőanyag kereskedésekben megtalálhatók. A gyártó emellett több platformon és jónéhány alkalmazással segíti a tájékozódást, döntéshozatalt, a mesterek munkáját.

Új szempontok a párválasztásban
A Terrán fejlesztéseit jelentősen meghatározza a cégcsoport zöld gondolkodásmódja. Fenntarthatósági törekvéseit jól érzékelteti a GoGreen elnevezésű kezdeményezés is, amely mentén a tetőcserépgyár hétköznapi életére nagymértékben hatással vannak a környezetvédelmi irányelvek. A Generon napelemes tetőcseréppel pedig új kategóriát teremtettek az építőipari, valamint a szolártechnológiai szegmensben egyaránt.

A hazai és nemzetközi szinten is elismert fejlesztés egyedülálló megoldást kínál azok számára, akik zöldebb életet szeretnének kialakítani, ugyanakkor az esztétikus megjelenést is fontosnak tartják. Az elmúlt évek pozitív tapasztalatai és a közel 250 Generon rendszerrel fedett otthon és középület bizonyítja, hogy a termék magabiztosan megállja a helyét a nap alatt. Az egyre szélsőségesebb időjárási jelenségeket figyelembe véve a cserép felületébe integrált szolárpanel további nagy előnye, hogy a klasszikus napelemek rögzítésével ellentétben a Generon felhelyezéséhez nem kell megbontani a héjazatot, így a tető védelmi funkciója a teljes tetősíkon stabil és egyenletes marad. Ráadásul kompatibilis a Gyártó Zenit és Rundo tetőcserepeivel, így azok számára is jó választás, akik csak később tervezik otthonuk energetikai korszerűsítését, de már most szükségessé vált a tetőcsere.

 

A Terrán termékek után érdeklődjön a STAVMAT kereskedésekben!
2022.04.06.