Háromszoros Business Superbrands díjas a STAVMAT

Idén tizenötödik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat. A STAVMAT idén harmadszor nyerte e széles körben elismert védjegy viselésének jogát.

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 40 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben.

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Hiszünk abban, hogy a kommunikáció, a termékpaletta és szolgáltatásaink bővítésével és ápolásával, vásárlóink és partnereink igényeinek kiszolgálásával teremtünk értéket. 

Ennek sikerességére nagyszerű visszajelzés a Business Superbrands védjegy kiérdemelése, amely hivatalosan is a magas minőséget és üzleti hitelességet szimbolizálja.
Köszönjük kollégáink odaadó munkáját, valamint partnereink és vásárlóink bizalmát!

STAVMAT Zrt.
2022-12-05