Hatékony ragasztó rendszer lapostető szigetelésekhez

A világ egyik vezető ragasztó- és tömítőanyag gyártójaként a Soudal rendszeresen fejleszti tetőfedő tevékenységeit. A Soudal a kivitelezők és építészek együttműködésével, egy komplett és hatékony ragasztóanyagot fejlesztett ki lapostetők szigeteléséhez Soudatherm Roof néven. K + F részlegünk folyamatosan fejleszti és optimalizálja a meglévő termékeket. A külső teszt intézetek támogatnak minket és folyamatosan nyomon követik termékeinket és termelésünket. A rendszerellenőrzések és a rendszeres külső ellenőrzés biztosítja a következetesen magas szintű minőségi konzisztenciát, ezzel egyidejűleg új és innovatív megoldásokat fejlesztünk a piaccal együttműködve. Erős kereslet érezhető a hatékony, gyors, tiszta és zajmentes munkavégzésre, amely ugyanakkor gazdaságos hőszigetelést tesz lehetővé lapostetők esetén. A Soudatherm Roof-ot a németországi kivitelezők több, mint 30 %-a használja. A szélszívás elleni biztonság és az energiahatékonyság, egyre inkább előremutató és lelkiismeretes tervezést igényel. Az anyagok alapos kiválasztása és a szakembereknek nyújtott részletes képzések hosszú élettartamot biztosítanak. A Soudal Magyaroroszág Kft. átfogó termékválasztékot kínál a magas minőségű, igényes és innovatív tetőfedésekhez. A Soudatherm Roof ragasztók alkalmazásával csökkenthetők a rögzítési költségek, elkerülhetők a szerkezetek sérülései a kivitelezés során, illetve nem keletkeznek hőhidak, nincs páradiffúzió.  

Soudatherm Roof 330 ragasztóhab:

Légnedvességre kötő, egykomponensű PU ragasztóhab a hőszigetelő táblák tiszta, gyors, gazdaságos és hatékony ragasztásához. EPS, XPS, PUR-/PIR hőszigetelések ragasztását teszi lehetővé, akár függőleges felületen is. 120 m2 ragasztási felületet tesz lehető, oldószermentes (nem oldja az EPS hőszigetelést), ellenáll a szélszívásnak (WTCB/CSTC Belgium, BDA Hollandia). Kiszerelésének köszönhetően (10,4 kg) 50%-al gyorsabb ragasztást tesz lehetővé a hagyományos PU ragasztókhoz képest. Nem tűzveszélyes, kismértékű emisszió EC1 R PLUS.

  

Soudatherm Roof 250 ragasztóhab:

Kisebb léptékű kivitelezési munkák gazdaságos megoldása a Soudatherm Roof 250. Légnedvességre kötő, flakonos kiszerelésű (850 ml/flakon) PU bázisú ragasztóhab, hőszigetelő táblák rögzítéséhez. Felhasználási feltételei megegyeznek a Soudatherm Roof 330-al. Egy flakon ragasztóhab 17 m2 felületű hőszigetelés ragasztását teszi lehetővé, így 30 %-kal gyorsabb megoldás más ragasztóhabokkal szemben. A termék a Soudal által kifejlesztett Duravalve zárószeleppel van ellátva, mely biztosítja a tárolás stabilitását és folyamatosan magas színvonalú kivitelezést tesz lehetővéSoudatherm Roof 170 folyékony poliuretán ragasztó:

Légnedvességre kötő, folyékony, egykomponensű poliuretán ragasztó a hőszigetelő anyagok tartós rögzítéséhez lapostetőkön. Kifejezetten kőzetgyapot hőszigetelések ragasztását teszi lehetővé, vízszintes felületen. Könnyen felhasználható (8 m2/kg), kikötés után rugalmas, nem törékeny. Oldószermentes, kb. 30 percig pozícionálható (hőmérséklet és páratartalom függvénye).