Így marad a kosz az ajtón kívül

ACO Vario 2.0 lábtörlő rendszerek


Fordult már elő Önnel is, hogy lábat törölt egy ajtó előtt, majd vissza kellett igazítania a helyére a lábtörlőt, ami a szokásos használattól is elcsúszott a helyéről? Ráadásul mindezt akár naponta többször? Vagy történt már olyan, hogy bár lábat törölt belépéskor, mégis behordta a koszt a lakásba? Az elcsúszott, csálé lábtörlőnek és a behordott sárdaraboknak egyetlen igényes házban sincs keresnivalójuk! Felejtse el a hagyományos, rövid időn belül kopottas hatást keltő lábtörlőket és építsen be ACO lábtörlő rendszert a gyönyörű és egyben funkcionális bejáratért!

 

Tartós és látványos megoldás bejárati ajtókhoz

Az első benyomás döntő – egy ház bejárata úgy hat, mint egy névjegykártya. Ezért a gondozott és jól kialakított bejárathoz hozzá tartozik a hatékony lábtörlőrendszer. Ezen a területen nyújt Önnek professzionális megoldást az ACO kül- és beltéri rendszere, egyszerre kínálva széles választékot, funkcionalitást és esztétikát. A kültéri és a beltéri lábtörlő egyidejű használatával valóban az ajtón kívül marad a kosz: a nedvességet és a durva szennyeződéseket a kültéri lábtörlő veszi fel, míg a port és a finom szennyeződéseket a beltéri lábtörlő távolítja el. Így tiszta marad a bejárat és a padlóburkolatát is megkíméli.

Lábtörlő a burkolatba építve?

Igen! Hatékonyabb a lábtörlés, ha a lábtörlő nem csúszkál el használat közben. A beépített lábtörlőrendszer mindig stabilan fekszik a keretében, és mivel a burkolat szintjén van beágyazva, ezért a küszöb nélküli, akadálymentes bejárat is könnyen kiépíthető a segítségével. Alacsony kialakításával a beépített lábtörlő tökéletesen illeszkedik bejárata burkolatához.

Kültéri és beltéri lábtörlőrendszerek

A kültéri lábtörlő megvédi a bejárat külső részét, a finom szennyeződések megszüntetésére pedig tökéletes kiegészítő a beltéri lábtörlő. A beltéri rendszer beépítési magassága igen csekély, mindössze 12 mm. Így a legtöbb padlóburkolattal egy szintbe hozható, azaz nem szükséges lesüllyeszteni. Mindezeken felül összhangban van a különböző stílusú burkolatokkal. Anyagválasztástól függetlenül jó súrlódási képességgel bíró felülete tökéletesen eltávolítja a szennyeződés maradékát is, ami nem kerül be a lakásba.



A beépíthető lábtörlőrendszerek fő jellemzői:

Esztétikus

  • látványos megjelenés
  • gondozott bejárati rész
  • küszöb nélküli kialakítás

Akadálymentes

  • nincs botlásveszély
  • földbe ágyazott
  • kerekesszékkel is használható

Funkcionális

  • csúszásmentes
  • egyszerűen beépíthető, akár utólag is
  • könnyen tisztítható
  • ideális csempeburkolatokhoz

Egyedi

  • személynévvel feliratozható
  • testre szabható kialakítás
  • szőnyegek és rácsok széles választéka

Tiszta bejáratok az intézményeknél is

Az ACO lábtörlők már évtizedek óta tökéletes megoldást kínálnak iskolák, óvodák, éttermek és irodaházak bejáratánál is. Nagyobb bejáratok, illetve erősebb forgalmat lebonyolító épületek esetében úgynevezett többszörös telepítéssel biztosítható a hatékonyabb tisztítás, amelynek köszönhetően az előtér mindig igényesen gondozott marad.

Könnyen tisztítható

Az ACO lábtörlőit úgy terveztük, hogy a szennyeződés nagy része a lábtörlő aljzatába, illetve a szőnyegére kerüljön. Mindemellett időről-időre fontos ezeket kitisztítani. A tisztításhoz a következő dolgokra lesz szüksége: egy horog vagy ahhoz hasonló szerszám, amivel be tud nyúlni a rács alá és függőlegesen ki tudja emelni azt. Seprű vagy porszívó és egy rongy. A terpesztett hálós, a V-profilú hálós rácsok és a gumiszőnyegek kerti slaggal vagy nagynyomású tisztítóval tisztíthatók.

Bővebb információért keresse fel weboldalunkat: aco.hu/labtorlok

      


Az ACO termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2024.04.04.