ÍGY VARÁZSOLJ KÜLÖNLEGES HANGULATOT OTTHONODBA!

Ha szeretnénk nyári köntösbe öltöztetni otthonunkat, de nem elégszünk meg a kissé unalmas, tömeggyártott díszekkel, hanem valami különlegesre, valami egyedire vágyunk: érdemes körbenézni, milyen dekorációkkal tehetjük még otthonosabbá lakásunkat.
Ma már könnyen megalkothatjuk egyedi lakásdíszeinket, legyen szó minimalista skandináv designról, retró díszekről vagy túlzásokban tobzódó kerti díszekről.
Egy dolog azonban biztos: nincs igazi meghitt otthon fények nélkül! A gyertyák, fényfüzérek, színes égősorok sötétedés után is gondoskodnak a kellemes hangulatról – és persze a magas villanyszámláról is, ha túlzásokba esünk.

Ha viszont valami különleges, energiatakarékos és látványos megoldásra vágyunk, próbáljunk ki valami újat! A Weber NEON termékcsaládja egyedülálló a világon; a magyar kutatók által tökéletesített innováció igazi áttörést jelent az építőiparban és lakberendezésben.

Ha weberNEON termékekkel (neonizáló webercolor NEON cementes fényfugával, weberton NEON fényfestékkel, vagy weberpas NEON fényvakolattal) borítunk be egy felületet, akkor az napfénnyel vagy mesterséges fénnyel töltődik, és sötétben a magába szívott energiát fény formájában bocsátja ki, ragyogó hatást kiváltva. Ezzel nemcsak energiatakarékos éjszakai fényt kapunk – de egyedi dekorációt is! Alkothatunk például– csillagos égboltot a kerti falra vagy bármilyen mintát, amit csak szeretnénk.

Persze nemcsak a falat vagy a plafont dekorálhatjuk a NEON család termékeivel– de akár házunk homlokzatát, erkélyünket is feldobhatjuk sötétben fénylő díszítésekkel.

A weberpas NEON fényvakolat is biztosítja az AquaBalance® technológiát, vagyis a nedvesség szabályozásának köszönhetően optimális és tartós védelmet nyújt az algák és a gombák ellen. Az ásványi nemesvakolatokhoz hasonlóan felveszi a nedvességet, majd amint a nedvességhatás – például az eső – megszűnik, a vakolat azt gyorsan és egyenletesen elpárologtatja. Így a homlokzat évekig szép és tiszta maradhat.

A weberton NEON fényfesték az akril homlokzatfesték továbbfejlesztett változata, amely olyan akrilgyanta kötőanyagú, vízzel hígítható, színes homlokzatfesték, ami ásványi alapfelületekre, új homlokzatok kialakítására, valamint régi homlokzatok felújítására és kültéri, beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas

A webercolor NEON fényfuga emelt minőségű (CG2AW) fugázóhabarcsról, csökkentett vízfelvétellel, nagy kopásállósággal, így fürdőbe és konyhába is tökéletes. Használatakor biztosak lehetünk benne, hogy kitűnő és tartós minőséget választottunk.

A fényvakolatokat, fényfugát és a fényfestékeket jellemzően díszítési célokra javasoljuk, elsősorban ott, ahol az épület homlokzata ezt építészetileg lehetővé, indokolttá teszi. Így többek között alkalmas lehet nyílászárók körüli tagozatok, erkélyek, loggiák vagy akár a házszám kiemelésére is, míg a fényfugák, fürdők és akár konyhák megjelenését tehetik még izgalmasabbá.

Lépjen be velünk a NEON világába!

Keresse a weber NEON termékeket a STAVMAT kereskedésekben!