Ismerje meg a BMI Bramac termékválasztékát, gasztro-csavarral fűszerezve!

Elgondolkodott már valaha azon, hogy mennyi közös pont lelhető fel az ételkészítés művészete és a minőségi tetőcserép-gyártás folyamata között? Az elmúlt időszakban a BMI Bramac megalkotta a tetőcserép és a gasztronómia fúzióját Sárközi Ákos, Michelin-csillagos séf segítségével, a válasz pedig egy tetőcserép-étlap formájában született meg: a kimagasló végeredmény mindkét esetben megköveteli a nem mindennapi szakértelmet és elengedhetetlen a kivételes minőségű alapanyagok használata.

Az építkezés és a tetőfelújítás tervezési folyamatát a BMI Bramac tetőcserép-étlap katalógusa támogatja, amelyben exkluzív formában Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf segítségével mutatják be kínálatukat. Minden egyes fogást a tetőcserepek formái, színei és a tetőfedés művészete inspirált: látható máglyarakás egy kis csavarral, amely mindannyiunk gyerekkorát megidézi, de a Platinum Star réz színe is megihlette a Michelin-csillagos séfet. A katalógus fellapozható a bramac.hu/gasztro/ oldalon.

MEGNÉZEM

Star tetőcserepek letesztelve, 2 Ákossal is!

A termékválaszték bemutatásán túl a BMI Bramac Star tetőcserepek is tesztelésre kerültek: egyedi helyszínen, a konyhában séf Ákos és barkács Ákos saját eszközeikkel mutatják be, miért is garantált a Star termékek magas minősége.

A sikeres tetőfelújítás legősibb módszere: tervezés időben
A kiadvány fellapozása a tetőtervezés során nagy segítséget tud nyújtani, megismerhetjük az elérhető választékot, könnyebben el tudjuk képzelni álmaink házát. Ám ahhoz, hogy az építkezés vagy felújítás kezdetéig minden a helyére kerüljön fontos, hogy azt a lehető leghamarabb elkezdjük. A BMI Bramac most ehhez is segítséget nyújt legújabb blogbejegyzésében: ütemterv kialakítási tanácsok, gyakorlati tippek és tervezési útmutató, hogy a felújítási folyamat ne forduljon át versenyfutássá az idővel.

ELOLVASOM


A BMI Bramac termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2022.05.26.