Ismerje meg a Wellis wc-k különleges tulajdonságait

A Wellis megújult termékkínálatában kiemelt szerepet kaptak ultramodern WC-ink, melyek praktikus újításainknak köszönhetően a legnagyobb kényelmet képesek biztosítani a legkisebb helyiségben. Vásárlóink kedvence a rimless, azaz a peremnélküli wc, ami kedvező ára és előnyös kialakítása miatt ma már egy modern fürdőszoba elengedhetetlen kellékei közé tartozik.

Ismerje meg a Wellis wc-k különleges tulajdonságait, és találja meg az Önnek leginkább megfelelőt:

Rimless

Saját dolgunkat könnyítjük meg, ha felújításkor perem nélküli wc-t választunk. Ez a csésze úgy lett kialakítva, hogy öblítéskor a víz a wc egész belső felületét letisztítja, ellentétben a hagyományos verzióval, ahol az ülőke alatti zug nagyon nehezen elérhető, így könnyű búvóhelyet jelenthet a megtelepedő baktériumoknak. Továbbá a rimless kialakításnál öblítéskor sem fröccsen ki a víz, mivel az körkörösen áramlik a csészében, így nem kell aggódnunk, hogy a wc vize esetleg kifröccsen.

Soft close

Lecsapódásgátlóval ellátott ülőke, mely megakadályozza, hogy a tető lecsukáskor hangosan lecsapódjon, helyette lassan záródik a wc-re. Manapság már alapelvárás egy WC ülőkétől, hogy külső segítség nélkül, lecsapódás nélkül záródjon. Ebben a kérdésben mi sem ismerünk kompromisszumot, ezért ülőkéink mindegyike ezzel a technológiával készült.

Quick release

A Wellis WC ülőkék Quick Release, azaz könnyen eltávolítható kivitelben készülnek. Ez a megoldás a könnyű telepítésen kívül a takarítást is nagyban megkönnyíti, hiszen a zsanérok eltávolítása nélkül, egy gombnyomással leemelhető az ülőke, és ugyanilyen könnyedén vissza is helyezhető.

Slim seat ülőke

WC ülőkéink mindegyike tökéletesen illeszkedik a hozzá tartozó WC-hez. A Clement kollekció extra vékony Slim seat ülőkéje elegáns megjelenést biztosít.

Rejtett rögzítés 

Mind a fali, mind pedig az álló Wellis wc-k rejtett rögzítéssel készülnek. A szaniter felületén csak egyetlen apró rögzítési pont látható. Ez az esztétikai szempontokon túl könnyű, higiénikusabb tisztítást tesz lehetővé.

További információkért látogasson el a wellis.hu weboldalra!