Ismerje meg jobban a Sika vízszigetelő termékeit!

Ismerkedjen meg közelebbről a termékek tulajdonságaival, felhasználási területeivel, illetve a felhasználási tudnivalókkal!

A SikaTop Seal-107
Kül-és beltéri kenhető szigtelés

Cement kötőanyagú, víz-, nedvesség- és pára elleni kenhető szigetelés könnyen felvihető ecsettel a kezelni kívánt területre, nem igényel keverővizet, nagyon jó a tapadása, megvédi a betont a karbonizációtól, nem korrodálja az acélt és a vasat, átfesthető, illetve kiváló páraáteresztő tulajdonsággal rendelkezik. A termék alkalmas alagsorok, pincék, új építésű alapozások vízszigetelésére, lyukak, hajszálrepedések kitöltésére. Felvitel előtt az alapfelületet be kell nedvesíteni és magas nyomású vízsugárral vagy szemcsefúvással el kell távolítani a lyukakból az összes szennyező anyagot, mint például a cementiszapot, illetve a felületi szennyeződéseket. Ezt követően keverjük össze az A és B konponenst, majd hordjuk fel az anyagot erős szálú ecsettel. Vegyük figyelembe, hogy a két réteg felvitele között várakozási időt kell tartanunk, ami függ a hőmérséklettől.

Termékjellemzők:

  • könnyű használat
  • betonra, vakolatra, falazóelemekre
  • fagy-és sóálló
  • átfesthető, elburkolható
  • negatív és pozitív oldali víznyomás ellen is véd!

A SikaMur
Talajnedvesség elleni injektálható szigetelés

Vízzáró injektáló krém könnyen alkalmazható, nem igényel különösebb hozzáértést, egykonponensű, nincs szükség a lyukak előzetes benedvesítésére. Gyors injektálást tesz lehetővé, mivel nem igényel várakozási időt az anyag bejuttatásánál összehasonlítva a nyomás alatti rendszerrel és nincs szükség utántöltésre, mint a gravitációs rendszernél, így meggyorsítja a felhasználást. A beinjektálás után felszívódik a nedves falban, ott egy vízzáró réteget képez és megakadályozza a további nedvesség felszívódását, így tökéletesen alkalmas talajnedvesség elleni szigetelésre. A vízzáró injektáló krém az utólagos injektálási eljárások közé tartozik.

Termékjellemzők:

  • kinyomópisztollyal egyszerűen alkalmazható
  • gyors bedolgozás, kevés hulladék
  • kivirágzásmentes és vízzáró