Itt a tavasz, ünnepelje RAVAK Rosa koncepcióval!

Nincsen rózsa tövis nélkül - kivéve ha a RAVAK Rosa koncepciójáról van szó, mely barátságosan rendezetté, hívogatóan kellemessé varázsolja a fürdőszobát. Tegye üdévé a fürdőt tavasszal, RAVAK Rosa szaniterekkel!

A RAVAK Rosa koncepciója nem csak friss és szerethető formatervezése okán vált kedvelt fürdőszoba megoldássá. Népszerűségét praktikus felhasználhatósága is alátámasztja - a koncepció alapdarabjaival egyaránt esztétikusan berendezhető kis és nagy méretű fürdőszoba is.

Rosa kádak

A RAVAK Rosa koncepciójába három különböző kád is illeszkedik. Név szerint a legkisebb fürdőszobákban is elhelyezhető, mégis tágas, aszimmetrikus Rosa 95, a rendkívül kényelmes, nagy belső térrel rendelkező Rosa I és a Design Storz Studió modern vonalakkal felfrissített, legújabb Rosa II modellje.

Rosa mosdók és fürdőszobabútorok

A RAVAK Rosa mosdók és fürdőszobabútorok a kádakhoz hasonlóan nem csak kellemes külsővel illeszkednek a fürdőszoba koncepció harmonikus egységébe, hanem praktikus tárolóhellyel, kézre álló törölközőtartóval rendelkeznek. A bőséges színválaszték és rakodófelület a koncepció falra akasztható elemeire (szekrények, tükrök, polcos tükrök) egyaránt jellemzők.

Rosa csaptelepek

A RAVAK koncepciók legfontosabb célja, hogy minden elemükben harmonikus, komplett fürdőszoba arculatot kínáljanak. Éppen ezért a Rosa csaptelepek - melyekre a RAVAK 5 év garanciát kínál - kecses és könnyed vonalai, ívelt élei és harmonikus arányai diszkrét eleganciával rímelnek a már említett fürdőszoba szaniterekre.

Ismerje meg alaposabban a RAVAK Rosa koncepciójának darabjait a RAVAK honlapján vagy a 2017-es fürdőszobakatalógusban, illetve érdeklődjön a RAVAK szakembereinél az info@ravak.hu e-mail címen!