Itt az ősz? Időjárásálló homlokzat? Ma már nem gond – itt a megoldás!

Életünk során a mindennapokban, rengeteg időt fektetettünk abba, hogy fejlesszük a környezetünket, amelyben élünk. Evidens, ha éppen a ház témáról van szó, akkor azt szeretnénk, hogy az minél szebb, időjárásállóbb legyen.
A legtöbb alapanyag, ami ki van téve a természeti körülményeknek, fagynak, esőnek, szélnek, napsugárzásnak, idővel károsodik. Így van ez a házunk homlokzatával is. Kiváló megoldás a weberpas topDry vékonyvakolat.

 
Foto: László Mudra - Saint -Gobain

A weberpas topDRY az első vékonyvakolat a nemesvakolatok tulajdonságaival, mely környezetbarát módon fejti ki hatását: óv az algák és gombák ellen! A hagyományos víztaszító vakolatok esetében, a vakolat apró vízcseppek formájában gördíti le a csapadékot a homlokzati felületről, ám a visszamaradt nedvesség ideális táptalajt jelentenek az algák és a gombák számára.

 
Foto: László Mudra - Saint -Gobain

A weberpas topDRY vékonyvakolat hidrofil elven működik, vagyis az ásványi nemesvakolatokhoz hasonlóan részben magába szívja a nedvességet a felületi kapillárisokon keresztül. A párolgási felület így jelentős mértékben megnövekszik, ami lehetővé teszi a felület gyorsabb kiszáradását. Amint eláll az eső, és a levegő páratartalma lecsökken, a vakolat egyenletesen leadja környezetének a tárolt nedvességet, így a felülete ismét szárazzá válik, ezáltal csökkenti az algák megtelepedésének veszélyét.

 
Foto: László Mudra - Saint -Gobain

Egyedi kiegészítője lehet a sötétben világító weberNEON termékcsalád, ha valami újra vágyunk, valami egyedi látványt szeretnénk! A teljes építészeti iparágban reformnak számít a neonizáló weberpas NEON fényvakolat. A több mint 7 évig tartó kutatómunkának köszönhető fejlesztés során úgy változtatták meg a vállalat jól ismert, magas minőségű anyagainak mikrostruktúráját, hogy a weber NEON termékekkel borított felület napfénnyel vagy mesterséges fénnyel töltődik és sötétben a magába szívott energiát fény formájában bocsátja ki, ragyogó hatást kiváltva. Ha a weberpas NEON fényvakolatot választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy homlokzatunk sokáig ellenáll majd az időjárásnak: kiváló fedőképessége, és öntisztuló tulajdonsága miatt is fantasztikus választás, és nem utolsó sorban nagyon modern. 

A weberNEON termékek után érdeklődjön a STAVMAT kereskedésekben!

2021.10.12.