Kádba, magyar!

Hiába vált az aktív kikapcsolódás részévé a gyógyfürdő vagy a hétvégi wellness, a pandémiás karantén alatt ezeknek is búcsút inthettünk. A fürdőszobát azonban akkor is kellemes wellness-szigetté varázsolhatjuk, ha a kerti medence vagy a szauna építése akadályokba ütközik.

Nem érdemes elkeseredni, ha nincs elég négyzetméterünk a finn szaunához vagy zöldfelületünk a vágyott medencéhez: sok beltéri megoldás már simán felveszi a versenyt a kültériekkel. Egy gondosan kiválasztott hidromasszázskáddal például elfelejthetjük a szezonalitást: évszaktól függetlenül használható, zimankóban melegedésre, kánikulában hűsölésre – akár az év minden napján.



A Wellis újgenerációs akril hidromasszázskádjában, a Huronban például hat mikrofúvókás V-conceptTM hátmasszázs-, négy midifúvókás oldalmasszázs- és két midifúvókás lábmasszázsrendszer gondoskodik a testi-lelki ellazulásról. A háttérben komoly technológia húzódik meg, amelyben a modern hidroterápia vívmányai ugyanúgy tetten érhetők, mint az ősi keleti masszázskultúra tapasztalatai. Az egyedülállóan letisztult vonalvezetésű Huron telepítése szinte gyerekjáték. A berendezés bőven elég ahhoz, hogy egy fárasztó nap után az egész testünket átmasszírozza és kényeztesse, miközben a nagy intenzitású mélymasszázst végző meleg vízsugár lazítja az izmokat, mérsékelve a hát- és gerincfájást. 

Felejtsük el az extrém beépítési körülmények okozta fejfájást: a szabadon álló Flavia akrilkád például akár statikailag kritikus födémeken is elhelyezhető. A masszív, duplafalú konstrukciónak hála, nincs szükség nehéz acél tartószerkezetre. Egy tágasabb fürdőszoba igazi ékességévé válhat a Wellis szabadon álló öntöttmárvány-kádja, a Soul. Az ásványi anyagokból készült alaptestet borító extrakemény, fél milliméteres matt szanitergélréteg hőállóvá és kellemes tapintásúvá teszi a felületet, miközben maximális védettséget ad a karcok és az egyéb mechanikai sérülésekkel szemben. A leginkább lélegzetelállító formatervezésre vágyók mattfekete, selymes felületű kivitelt is választhatnak, amely még inkább érvényre juttatja a Soul elegáns formáját.



A Wellis formatervezői olyan megoldásokat is megálmodnak, amelyek többféle környezetben is nagyszerűen megállják a helyüket: a Calabria például éppúgy szemet gyönyörködtető térkádként, ahogyan a fal mellé helyezve is elismerő pillantásokat vív ki magának. Még jobban érvényesül az egyszerű, mégis nemes vonalvezetés a Bridge rácsos kádtálcával, amely a tökéletesen, de mindenféle hivalkodás nélkül megmunkált bambusznak köszönhetően maga a megtestesült természetes szépség. Közben pedig képes moziteremmé vagy olvasószobává varázsolni a fürdőt.

Az összhatás teljességéhez természetesen a megfelelő kiegészítők is elengedhetetlenek. A gondosan kiválasztott fürdőszobabútor például egyszerre teheti kellemesebbé és kényelmesebbé a hétköznapjainkat. A tágasabb helyekre tervezett Miletos 180-kollekció például egyaránt optimális választás családoknak és pároknak, míg a Tenebra 90 mosdószekrény a kisebb fürdőszobákba ideális megoldás, mivel modern kialakítása nagyfokú helytakarékossággal párosul.

Álmaink fürdőszobájához minden igényünkre több megoldást is találhatunk a Wellis gazdag szaniter-, illetőleg fürdőszobabútor és kiegészítő kínálatában, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnünk a megjelenés és a praktikum között.

A Wellis termékek után érdeklődjön a STAVMAT kereskedésekben!
2022.04.04.