Komplett fürdőszoba megoldások - Csapteleptől a kádig

Olyan fürdőszobára vágyik, amelyben egység, harmónia és praktikum hármasa érvényesül? Szeretné, ha a szaniterek formái és anyagai úgy rímelnének egymásra, mint egy Petőfi vers? A RAVAK 9 fürdőszoba koncepciója mind ezt az élményt nyújtja!

Egy meghatározó alapkoncepció a megfelelő berendezésekkel és kiegészítőkkel az egész lakást, benne a fürdőszobát működőképes és esztétikus egységgé hangolhatja. A RAVAK által képviselt praktikum és kifinomult minőségű, valódi harmónia szaniterek formájában manifesztálódik, amelyek különböző stílusú fürdőszoba koncepciókká állnak össze. Ha ilyen kompakt fürdőszoba megoldást keres, a RAVAK kínálatában pontosan 9 eltérő dizájnnal rendelkező koncepció közül válogathat, amely nem csupán kádakat és hozzájuk illő mosdókat, de kádparavánt, fürdőszobabútort és csaptelepet is tartalmaz. Inspirálódjon akkor is, ha kis méretű fürdőszobával rendelkezik, ugyanis ez sem jelent akadályt, hiszen nem akadály, ha minden centiméter számít!

Ismerje meg mind a 9 koncepciót, hogy megtalálja az igazit!

  • A 10° koncepció a mai divatot és az effektív megoldásokat követi.
  • A Chrome koncepció a letisztult fürdők alfája és omegája, valamennyi fürdőszoba nagyszerű kiindulópontja lehet: kádat, zuhanykabint és további termékeket tartalmaz
  • A Formy 01 és Formy 02 koncepciók merész és modern ívei a kádat, a mosdókagylót és a mosdópultot is meghatározzák.
  • Az Evolution koncepció fenséges, mégis könnyed, játékos és modern darabokat foglal magába.
  • Ha kis fürdőszobába keresi a megoldásokat, az Avocado és BeHappy koncepciók kád fölé felszerelt mosdó lehetőségeikkel, helytakarékos alapdarabjaikkal jó választásnak bizonyulnak.
  • Az ügyes és sokoldalú Rosa koncepció bármilyen fürdőszobában megállja a helyét; biztosan felhívja magára a figyelmet 3 aszimmetrikus kádjával.
  • Az időtlen és praktikus fürdőszoba szinonimája a Classic koncepció, amelynek hagyományos formái bármely fürdőben megállják a helyüket.

Válasszon a változatos koncepcióink közül, és kímélje meg magát a hosszas böngészésétől, végeláthatatlan tervezéstől és keresgéléstől! Érdeklődjön az info@ravak.hu e-mail címen!