KÖZEL NULLA - Austrotherm hőszigetelési és energiahatékonysági VLOG

Az Európai Unió közel nulla energiaigényű épületekkel veszi fel a harcot a klímaváltozás ellen. Az üvegházhatást növelő szén-dioxid kibocsátás csökkentése érdekében 2016. és 2021. között öt fokozatban szigorították, szigorítják az új és a jelentősen felújított épületekre vonatkozó energetikai követelményeket. Így 2022. július 1-től már Magyarországon is csak az az épület kaphat használatba vételi engedélyt, mely megfelel a közel nulla szintnek.

A változásokra időben kellett felkészülni, és ezt segítette elő az Austrotherm Kft. a két éve indult rövid, a végfelhasználók számára is könnyen érthető kis videós bejegyzéseivel a hőszigetelés témakörében. A "Közel Nulla Vlog" sorozat nulladik része a követelmények változását vázolta, majd az első rész a hőszigetelés megtérülését tárgyalta. Az újabb vlog bejegyzések pedig nem csak az egyes termékek tulajdonságait, hanem alkalmazásuk részleteit is bemutatták.

Most jött el az ideje, hogy az eddig alkalmazott formát megújítsák, és a korábbi "beszélő fejek" stílusú vlogokat mini előadásokra bővítsék. A rövid, 3-5 perces prezentációk továbbra is közérthető nyelven szólnak a hőszigetelési kérdésekről, de most már vetített képes előadások formájában jelennek meg. A videók megtekinthetők az Austrotherm honlapján, ahol rendszeresen új előadásokat tesznek közzé. A legfrissebb, 25. bejegyzés a különböző hőszigetelő anyagok egészségre kifejtett hatásáról beszél. https://www.austrotherm.hu/tudastar/vlog


Az Austrotherm termékek után érdeklődjön a STAVMAT kereskedésekben!
2022.04.05.