Laminált padló trendek 2021

A laminált padló továbbra is a legnépszerűbb melegburkolati megoldásnak számít a lakosság körében. A folyamatosan fejlődő padlógyártási technológiáknak köszönhetően pedig, minden eddiginél jobban hasonlít az eredeti keményfához. A laminált padló üzletág jelenleg is folyamatosan növekszik, virágzik.



Az ingatlanszakértők a laminált padlót tartják a legjobb lehetőségnek, hogy egyszerűen és gyorsan növeljük otthonunk piaci értékét, megelőzve ezzel a valódi fa, kő és csempe burkolatokat is. Kedvező áron segít megvalósítani álmaink otthonát vagy felújítani régi padlózatunkat. Minőségben sem kell kompromisszumokat kötnünk, hiszen a ma kapható laminált burkolatokra akár 25 - 30 év garanciát is kapunk, lakossági felhasználás esetén.

Folyamatosan növekvő kereslet mutatkozik a részletesen kidolgozott felületű, robosztus megjelenésű típusokra. Tapasztalataink alapján, ahogy a padlók textúrája fejlődik, úgy a lakástulajdonosok körében is egyre népszerűbb a mélyen barázdált, három dimenziós dekor. Európa legnagyobb gyártója, a Kronopol is követi a trendeket, így a Stavmatnál kapható laminált padlók is a legmodernebb felületi kidolgozással készülnek. Az innovatív laminált technológia stílusos padlóburkolatot biztosít, amely ellenálló és egyszerűen ápolható, tisztítható. Ez a technológia nagy sűrűségű farostlemezeken (HDF) alapszik, amelyet valósághű felületi struktúra tesz teljessé.

A 2021-es év a könnyed, naturális színek éve. A szemnek is kellemes világosbarna árnyalatok melegséget és nyugalmat árasztanak, otthonossá varázsolva ezzel a belső teret. A Stavmat kínálatában találhatunk különleges, a világos és sötét barna árnyalatait vegyítő laminált padlót is, ami igazán robosztus hatást kelt. Fontos megjegyezni, hogy a letisztult, modern stílusú otthonokba remekül illeszkednek a szürke árnyalatú laminált dekorok is, amiket bátran párosíthatunk bármilyen színű bútorral, falfestékkel. Kisméretű szobákba sok esetben választanak világos padlókat és világos falfestéket, hogy tágasabb összhatást érjenek el.

Megjelent a vásárlók körében a vízállóság iránti igény, erre reagálva a Stavmat kínálatában megtalálhatóak ezentúl, a Kronopol által gyártott, csúcsminőségű Volo Aqua vízálló laminált padlók is. Különleges Aqua Perl vízzáró klikk rendszerének köszönhetően, akár 24 órán keresztül is vízálló marad. Magas, 33-as kopásállósága és fózolt élei egyszerre teszik ellenállóvá és stílusossá a Volo vízálló padlókat.