Leier Rendszerház ajándék térkővel és kerítéssel az építkezőknek

A Leier 2024. december 31-ig különleges ajánlattal lepi meg a Leier Rendszerházat építtetőket, így az egyik leggyakoribb probléma, a költségvetés kimerülése a ház felépülésekor, könnyebben kezelhetővé válik. Az ajánlat részeként minden Leier Rendszerházhoz és előregyártott Leier betonelemekből készült típusházhoz ajándék térkő és akár kerítéskő is járhat.

Mi az a Rendszerház?
Rendszerháznak azokat a családi házakat nevezzük, amelyeknek építőelemei között legalább, a tégla, a cserép, a kémény, az áthidaló elemek - Leier gyártmányúak. Ha egy ház ezen kritériumoknak megfelel, akkor a Leier az építkezőknek 100 négyzetméter térkövet ajándékoz, amely ideális lehet egy kényelmes terasz, járda, vagy kocsibeálló kialakításához, vagy ennyivel kevesebbet szükséges megvásárolni az udvar leburkolásához.

A térkövek gazdag kínálatában mindenki megtalálhatja az otthona stílusához illő burkolatot, a palettáról pedig rengeteg szín közül válogathat.

További ajándékok a Leier-től
Akik a ház födémelemeit is a Leiertől vásárolják, négy raklap kerítéskövet és a hozzá szükséges kerítés fedlapot is ajándékba kapnak. Ez további több százezer forintos megtakarítást jelent.
Szeretne még több időt és pénzt megtakarítani? Válassza a Leier Típusházakat! Leier Típusház építése esetén a térkő és kerítéskövek mellett a tervdokumentáció is ajándék.

Az építkezések jelenlegi körülményei
Az építőanyagok ára az energiaválságból való kilábalás után visszacsökkent, közel a válság előtti szintre. Az árak idén év eleje óta 20-40%-kal csökkentek, ami kedvező körülményeket teremt az építkezéshez. Az építőipari csúcs lecsengésével a szakemberek is rövidebb határidővel vállalnak munkát, így nem kell hosszú hónapokat várni egy-egy mesterre. Az építkezés gyorsabban és gördülékenyebben zajlik, és az új ház hamarabb elkészül.

Az építkezők, építkezést tervezők és felújítók számára jelentős segítséget nyújt az új CSOK+ kamattámogatott hitelkonstrukció, így még inkább megéri Leier Rendszerház építésében gondolkodni.

Az ajándék térkő és kerítés, valamint a Leier előregyártott betonelemekből álló Típusházak most kiváló lehetőséget kínálnak azoknak, akik gyorsan, költséghatékonyan, minimális munkaerőigénnyel szeretnék felépíteni új otthonukat. A jelenleg 20 tervből álló Típusház kínálatból választók számára nem csak térkövet és kerítéskövet, hanem a tervdokumentációt is ajándékba adja a Leier.

Érdeklődöm a Leier rendszerház akció iránt: (https://www.leier.hu/hu/rendszerhaz-akcio)

A Leier termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2024.05.07.