Lézeres távolságmérők a SOLA-tól

A belsőépítészetben szükséges leggyakoribb feladatokhoz a SOLA termékei között találja meg a megfelelő lézeres távolságmérőt. Az intuitív módon kezelhető VECTOR 20, VECTOR 40, VECTOR 80 és VECTOR 100 PRO modelleket a legfontosabb funkciókkal szereltük fel, mely hatékony és kényelmes munkavégzést biztosít az Ön számára.

A digitális távolságmérővel végzett mérés a klasszikus colstokhoz és mérőszalaghoz képest számos előnnyel rendelkezik. A mérés másodpercek alatt igen pontosan és kényelmesen elvégezhető. Ezen felül a készülékek – modelltől függően – egyetlen gombnyomásra képesek területet és térfogatot számítani, érintőképernyővel, integrált Bluetooth- és kamerafunkcióval, továbbá beépített dőlésmérővel rendelkeznek.

Kifejezetten mindennapi használatra fejlesztve

A Vector 20 távolságmérő 2 pont közötti távolságok mérésére és folyamatos mérésre alkalmas. A mérések csupán néhány másodperc alatt nagyon pontosan és kényelmesen elvégezhetőek.

  


Speciálisan a gyors alkalmazhatóságra fejlesztve

A VECTOR 40 egyetlen gombnyomással üzemkész állapotba helyezhető és kezelése úgyszólván magától értetődő. Nemcsak két pont vagy felület közötti távolságmérésre alkalmas, hanem további funkciókkal is rendelkezik a mindennapi használatra. Így történik a gyors mérés manapság!

    


Speciálisan nagyobb igényekre fejlesztve

A VECTOR 80 a leggyakrabban használt 10 funkciója révén praktikus segítőtárs számos feladat során. A VECTOR 40-re jellemző standard funkciókon felül lehet vele összeadni, kivonni és térfogatot számolni. Ezen felül integrált memóriájában eltárolja az utolsó 20 mérés eredményét, és indirekt 2-pontos mérésre is alkalmas.

  


Speciálisan bluetooth és kamera funkciókkal fejlesztve

A legújabb technológiával készült VECTOR 100 PRO készülék minden kívánságot teljesít - integrált Bluetooth és kamera funkció, egyszerű kezelhetőség az érintőképernyővel, beépített dőlésérzékelő. Ennek eredményeként egy magával ragadó profi készüléket hoztunk létre, mely 100 méteres távolságig képes méréseket végezni 1,5 mm/m pontosság mellett.

  


VECTOR 20, VECTOR 40, VECTOR 80 és VECTOR 100 PRO összehasonlítása