MATRIX zuhanykabin

Stílus, amely önmagáért beszél

A Matrix zuhanykabin a RAVAK első tolórendszerrel működő, luxus zuhanykabinja, mely a tolórendszer összes előnyével rendelkezik. A karakteres formatervezésű modell a legjobb minőségű anyagokból, 8/6 mm-es biztonsági üveg és fém kombinációjából készül, míg formatervezését funkcionális,
négyzet alakú elemek, valamint jellegzetes, egyenes vonalak határozzák meg.

Az új termékcsalád kidolgozása során a RAVAK elegáns, minőségi, valamint praktikus konstrukció létrehozását tűzte ki célul, a lehető legkevesebb műanyag felhasználásával. A tolórendszerrel működő Matrix zuhanykabin ennek eredményeképpen a legkifinomultabb gyártástechnológiával, elsőosztályú alapanyagösszetétellel (minőségi alumínium, fém összekötő elemek, krómozott tartóelemek) és összetéveszthetetlen megjelenéssel rendelkezik.

Miért ajánljuk?

A zuhanykabin 8 mm vastagságú biztonsági üveggel felszerelt, amelynek védelmét a láthatatlan AntiCalc® felületkezelés biztosítja, meggátolva az üvegfelületen a vízkőképződést. A tolórendszer modern és minőségi mechanizmusa hibátlan és halk működést garantál, a 20 mm átmérőjű görgők pedig biztosítják a tolóajtók problémamentes működését. Az ajtó nem foglal el felesleges helyet és nem csöpög róla a víz. Az oldalsó és felső profil, valamint az alsó profilt helyettesítő fixáló sín emellett jellegzetes megjelenést kölcsönöz a zuhanykabinnak, az alsó vezetőprofil hiánya pedig engedi érvényesülni a kerámia padló természetes szépségét. A keretek széleskörű kínálata közül választható fehér, fényes alumínium és szatén is, míg a zuhanykabinhoz illeszkedő rozsdamentes acél zuhanyfolyókák közül is több méret és dizájn áll a rendelkezésére a RAVAK kínálatában.

Kombinálja igényei szerint!

A zuhanyajtó telepítésénél lehetősége nyílik arra, hogy fix oldalfallal párosítsa, így négyzet vagy téglalap alapú, balos/jobbos változatú zuhanykabint alakíthat ki. A kétrészes tolóajtó egy három oldalról kicsempézett zuhanyfülke lezárásánál remekül alkalmazható. Ha kedveli a komplett fürdőszoba megoldásokat, akkor felhívjuk figyelmét, hogy a zuhanykabin jellegezetes stílusából adódóan jól kiegészíthető az éles szögű és egyenes vonalú Freedom R vagy Formy 01 és Formy 02 kádakkal, amelyek izgalmas és markáns összhatást eredményeznek a fürdőszobájában.

További információért látogasson el a RAVAK honlapjára vagy forduljon tanácsért a STAVMAT munkatársakhoz!