Megjelent a BMI Bramac mobil applikációja!

Elérhetővé vált a BMI Bramac új, mobiltelefonra kifejlesztett applikációja, amelynek segítségével könnyedén megtekinthetőek a legfontosabb információk és szolgáltatások a tetőfedő szakemberek számára. Az alkalmazás a mindennapi munkavégzés során is jól hasznosítható: néhány egyszerű lépésben kalkuláció is végezhető a léctávolságra, a sorkiosztásra és az alátéthéjazatra vonatkozóan, illetve a részletrajzok is azonnal rendelkezésre állnak. Ezen kívül egy helyen megtalálhatók a BMI Bramac tetőcserepek, a tetőcserepekhez tartozó referenciaházak és a tetőrendszerelemek is.

A BMI Bramac mobil applikációja a tetőfedő szakemberek munkájának egyszerűsítésére kínál megoldást. Legyen szó építkezésről vagy tetőfelújításról, a tetőfedők idejük nagy részét az építkezés helyszínén töltik, a megbízókkal való egyeztetéshez és a szakmai kivitelezéshez pedig szükség lehet bizonyos információk minél egyszerűbb és gyorsabb elérésére.


BMI Bramac Kalkulátor: minden, ami a szakszerű kivitelezéshez kell

A jól elkészített tetőhöz elengedhetetlen, hogy a gyártói előírások betartásával legyen kialakítva a tető alátéthéjazata és a tetőhéjazat.

A BMI Bramac applikációjának Kalkulátor menüpontjával kiszámítható a léctávolság és a sorkiosztás, valamint a hajlásszögtől függő alátéthéjazat kialakítási útmutatója is segíti a tetőfedő szakembereket a szükséges termékek listázásával.

Következő lépésként a megfelelő csomóponti kialakításhoz a Részletrajzok menüpont lehet a szakember segítségére. Az applikációban minden szükséges tetőrendszerelem beépítéséhez és a jellemző csomópontok kialakításához találhatunk megoldást, sík és hullámos tetőcserepek esetén egyaránt. Az egyes rendszerelemekről is könnyedén tájékozódhatnak a felhasználók: a Tetőrendszer-elemek menüpontban elérhető egy gyorsan áttekinthető, de részletes leírás és a legfontosabb műszaki információk.

Az applikáció szintén alkalmas arra, hogy a tetőfedők naprakész információkat kapjanak – A hírek menüpontban a legfrissebb tudnivalók olvashatók, amelyek nemcsak szakmai iránymutatást nyújtanak, hanem inspirációs ötleteket is tartalmaznak. Az aktualitások mellett a garanciális feltételekről is minden fontos tudnivaló megtalálható, így a BMI Bramac 30 év Új-érték, illetve 15 év rendszergaranciája könnyedén tolmácsolható akár a megrendelők felé is. Egyéb kérdések esetére pedig hasznos lehet a BMI Szaktanácsadók elérhetőségének listája.

A BMI Bramac alkalmazása felhasználóbarát, a tetőfedők számára nélkülözhetetlen szolgáltatásokat és információkat tartalmaz, ráadásul minden Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező mobiltelefonra letölthető.

Letöltés a Google Play áruházból  Letöltés az App Store áruházból

A BMI Bramac termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!

2022.04.12.