Mi az időtálló és esztétikus tetőcserép titka? Ez a Fusion technológia!

A kerámia tetőcserepek kiemelkedő minőségét nemcsak a kiváló agyaglelőhely, de a korszerű anyagelőkészítési folyamat is biztosítja. A Tondach tetőcserepeket tartós szépség jellemzi, különböző felületvédelem-kialakításainkkal mindenki megtalálja a saját szempontjaihoz leginkább illeszkedőt. Míg a natúr téglavörös színű kerámia cserepek semmi máshoz nem hasonlítható természetes érzést nyújtanak, addig a Fusion technológia új dimenziót nyit a tetőfedésben.

A Fusion felületkezelés különlegessége, hogy a végleges színt biztosító agyagásványok behatolnak a cserép felületébe. Ezáltal az 1000 °C körüli hőmérsékleten történő kiégetés során az agyagásványok kémiailag egyesülnek, azaz fuzionálnak a cserép anyagával. Így a tetőcserép hosszú időn át megőrzi szépségét, ellenáll az időjárás viszontagságainak és a fagynak. Sőt, a Fusion technológiával kialakított felület, szemben a színezési eljárásokkal, nem tartalmaz UV érzékeny anyagokat, így a tetőcserép ellenáll az UV sugárzásnak, megtartja eredeti színét, nem fakul ki.
A Tondach kínálatában megtalálható FusionColor felületkezelésű termékek előnye a színtartósság, míg a FusionProtect eljárás a megnövelt ásványianyag-tartalommal, fokozott és tartós védelmet garantál a tetőcserepeknek.


FusionColor: a szín, ami megmarad

A FusionColor felület szavatolja, hogy a tető hosszú ideig megőrizze eredeti színét. Mindezt annak az eljárásnak köszönheti, mely során a színeket kialakító természetes földásványok - a több, mint 1000 °C-on végbemenő kiégetés során - fuzionálnak, azaz eggyé válnak a cseréppel. Egyes technológiákkal szemben a FusionColor védelem nem egy bevonat, hanem a cserép maga, így nem kopik le, nem színeződik el, továbbá jótékony velejárója a Nap UV sugaraival szembeni fokozott ellenálló képesség is.

FusionProtect: a kemény ellenállásért

A FusionProtect felület gondoskodik a különleges és időtálló szépségről. A szín és a külső védelem a gyártási folyamat során itt is fuzionál, vagyis eggyé válik a kerámiával. A FusionColor felületvédelemmel ellátott termékekhez képest megnövelt ásványianyag-tartalom eredménye a keményebb, simább, ellenállóbb felület. A FusionProtect tetőcserepek hatékonyan ellenállnak a mechanikai eróziónak, a Nap UV sugárzásának és a saveróziónak, így a tető szép marad egy életen át.



A Tondach tetőcserepek nagy szín és formaválasztékban érhetők el, így mindenki találhat ízlésének és háza stílusának megfelelőt. Válassza Ön is a természetes és időtálló szépségű Tondach termékeket! További információ ezen a linken érhető el.

Érdeklődjön a Tondach termékek után a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2024.03.08.