Miért a Monolastic?

Az építőipar növekedése évtizedek óta nem látott mértékben emelkedik, és úgy látszik, hogy az igény továbbra is van a növekedés fenntartására. A növekedés gátja azonban egyre inkább a segéd-, és a szakemberhiány. Ezért a szakembereket egyre jobban megfizetik, ami egyrészről jó, mert végre a munkának van becsülete és értéke. Másrészt rossz, mert a kivitelezők túlterheltek és gyakran túlvállalják magukat. Ezen a segédanyag gyártók nem sokat tudnak segíteni, hacsak abban nem, hogy olyan termékkel jelennek meg amivel könnyű, gyors és hatékony dolgozni, amivel a profi szaki időt spórol és a nemrég burkolóvá avanzsált kezdő sem fog hibázni.

Az elmúlt néhány évben sok ilyen terméket vezettünk be. Ezek közül most az egyik cementes vízszigetelésünket, az egykomponensű Monolasticot szeretném bemutatni.

A Monolastic használható kisebb erkélyekhez, teraszokhoz, beltérben fürdőszobákhoz és zuhanyzókhoz

Vízzel bekeverve kiválóan bedolgozható pasztát alkot, amelyet könnyű felhordani simítóval, hengerrel vagy ecsettel, és amely függőleges felületre is megcsúszás és veszteség nélkül felhordható. A Monolastic minden tömör és kellően tiszta beton-, tégla-, kerámia- és márványfelületre kiválóan tapad. Arra figyeljünk, hogy az egykomponensű cementes vízszigetelések nem érik el a kétkomponensű termékek műszaki színvonalát, ezért medencékhez, nem érlelt szerkezetekhez, nagyméretű teraszokhoz továbbra is a Mapelasticot javasoljuk.

Ha Ön jobban szeret egykomponensű vízszigetelő anyagokkal dolgozni, mint kétkomponensűekkel, akkor a MONOLASTIC-ot biztosan kedvelni fogja!