Mire jó egy okos WC?

A 21. századi ultramodern világban egyre több területen törekszünk az automatizmusra, a kényelmi funkciók növelésére. Napjainkban egyre több „okos” eszköz jelenik meg a piacon. Az okos telefon, okos TV és okos óra után pár éve megérkezett a japán típusú okos WC is Európába. De mi is ez az okos WC? Laikusként azt hihetnénk, hogy csak egy egyszerű toalett, beépített bidé funkcióval. Ez részben igaz is, de a valóságban ennél sokkal többről van szó. Az okos WC teljes körű kényelmet biztosít a legkisebb helyiségben, megjelenésével pedig tökéletes részévé válhat fürdőszobájának.

A Wellis megújult termékkínálatában kiemelt szerepet kaptak intelligens WC-k, melyek a következő hasznos funkciókkal rendelkeznek:

Először is a wc automatikusan, érintés nélkül öblít. Érzékeli, mikor felkeltünk az ülőkéről, és azonnal aktiválja az öblítést. Beépített szenzorral rendelkezik, melynek segítségével automatikusan felnyílik a fedele, amikor mozgást érzékel. Fedele soft close kialakítású, aminek köszönhetően lassan és zajmentesen záródik. Előmelegítési funkciója folyamatosan kellemes hőfokon tartja az ülőkét, így sosem kell a kellemetlen hideggel szembesülnünk, mikor leülünk a wc-re. Különböző bidé funkciókkal van ellátva és női intim mosdóként is használható. A higiéniai szempontokat maximálisan kielégítő vízsugaras tisztítás megelőzi a fertőzés az irritáció kialakulását. A vízsugár erőssége, iránya és hőfoka igény szerint állítható, és öntisztító masszázsfúvókákkal is rendelkezik. Éjszaka diszkrét hangulatfénnyel segíti az álmosan kibotorkáló családtagokat a tájékozódásban. Egy digitális kijelzőn folyamatosan nyomon követhetjük wc-nk beállításait, és egy távirányító segítségével akár messziről is hozzáférhetünk.

A vízszámlán is azonnal meglátszik, ha okos wc-re váltunk, ugyanis ez a típusú a wc csak annyi vizet használ az öblítéshez, ami feltétlen szükséges, ennek köszönhetően nem fogyasztunk feleslegesen, és környezettudatosak maradhatunk még a fürdőszobában is.

További információk: wellis.hu