Mit kell tudnia egy jó kéménynek?

  • Legyen biztonságos
  • Alkalmazkodjon a felmerülő igényekhez
  • Legyen hosszú élettartamú
  • Legyen csekély a karbantartási igénye

A Leier kémények teljesítik a fent felsoroltakat, és ezeken túlmutatva, felhasználói szempontból még egy nagyon értékes tulajdonsággal is bírnak. Spórolnak a hellyel!

Legújabb, Smart fantázianevű termékünk fejlesztése során a márka image-hez szorosan kapcsolódó megbízhatóság és tartósság mellett, a minimálisra szorítható helyigény volt elsődleges szempont. A Leier Smart kémény a lehető legkisebb hasznos területet (0,1m2) foglalja el lakásában, házában.

A hazai újépítésű ingatlanok árdinamikáját tekintve drasztikus áremelkedés áll mögöttünk, mely együtt jár a használt lakások értéknövekedésével is, a szakemberek pedig további növekedést  prognosztizálnak. Frekventált lokációk esetén, Budapesten már az 1 millió Ft/m2 ár sem utópisztikus már!

A hasznos értékesíthető lakóterület a beruházók-, míg a praktikus helykihasználás a lakástulajdonosok elsődleges szempontjai közé tartozik. Emellett, egy megfelelő kéménnyel együtt beépített kandalló, ill. az alternatív tüzelés lehetősége feltétlenül növeli az ingatlan használati- és forgalmi értékét is.

Sokszor ezen a néhány centiméteren múlik, hogy a kémény elférjen egy pillér, egy gerenda, vagy egy gépészeti szerelvény mellett.

A Smart kémény magába foglalja a Leier kéményekre jellemző összes kiváló tulajdonságot, egészen kis helyen megvalósítva, így nem kell lemondania akár egy kandalló beépítéséről sem.

A kisebb kéményméretből további járulékos előnyök is származnak:

  • Kisebb méret kisebb önsúlyt jelent, ez előny az alapozás során.
  • A tudatos anyagválasztás pedig kisebb szállítási díjat, ezáltal kisebb biológiai lábnyomot.
  • Mindez együtt hozzájárul a lehető legkedvezőbb ár biztosításához

A megfelelő kémény kiválasztásánál az az ideális állapot, ha már van konkrét elképzelés a tüzelőberendezést illetően, mert így ingyenes szolgáltatásunk keretén belül, a tökéletes megoldást tudjuk kínálni Önnek. Ez azt jelenti, hogy a kémény típusának kiválasztása, átmérőjének meghatározása, az épület és a tüzelőberendezés ide vonatkozó paramétereinek figyelembe vételével történik. A tökéletes összhang pedig biztonságot, és gazdaságos üzemeltetést jelent Önnek.

Bővebb információ: www.kemenyshop.leier.hu