Most aztán igazán megéri a Wienerberger Partnerének lenni!

A Porotherm és a Tondach márkákkal dolgozó szakembereket most extrán díjjazzuk!

  • Ön Porotherm termékekkel dolgozó Kivitelező Partnerünk?

Akkor vegyen részt Kivitelezői Partnerprogramunkban és nyerje meg cégének a vadonatúj Renault Master duplakabinos-platós kisteherautót!

A Wienerberger a Porotherm falazótéglák gyártója új hűségprogramot hívott életre kivitelező cégek számára. A programban részt vevők negyedévente értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak.

Az éves nyereményjáték végén a feltételeket teljesítő vállalkozások között egy Renault Master duplakabinos, platós kisteherautót sorsolunk ki!

Mit kell tennie, hogy Programunk tagja lehessen?

Azok a kivitelezők/kőműves vállalkozók, akik Porotherm téglákkal dolgoznak, az általuk beépített termékekről szóló szállítólevelet egy nagyon egyszerű felhasználói felületre tölthetik fel.
- Fotózza le azt a szállítólevelet, szállítóleveleket (minden oldalt), amin az Önök cége által beépített Porotherm termékek vannak feltüntetve;
- látogasson el Partnerprogramunk weboldalára;
- adja meg telefonszámát;
- töltse fel a fotókat szállítólevelenként külön-külön, egy szállítólevélnél a dokumentum minden oldalát külön fotózva!

Ezzel az egyszerű lépéssel máris megkezdte a „Porotherm téglák gyűjtögetését”.

Részletek Kivitelezőknek: kivitelezoprogram.hu

Ön Tetőfedő Partnerünk és Tondach termékekkel dolgozik! Az Ön vállalkozása is versenybe szállhat a Renault Master platós teherautóért!

Minden olyan Tetőfedő Partnerünk, aki már tagja vagy most új belépőként tagja lesz a Tondach Tetőfedő Lojalitás Pontgyűjtő Programjának nem csupán az összegyűjtött pontokból értékes ajándékokra váltott juttatások várják!

Mindazok, akik 2021. április 1. és 2022. március 31. között összesen min. 1.000 négyzetméter Tondach alapcserepet a pontgyűjtő program felületén projektként berögzítenek, 2022 tavaszán automatikusan egy sorsoláson vesznek rész, melynek fődíja egy Renault Master duplakabinos-platós kisteherautó!

Részletek Tetőfedőknek: wienerberger.hu/tetofedo-program

A nyereményjátékban partnerünk a Renault Hungária:
A Renault bemutatja a Mastert, az optimális választást vállalkozásoknak. Sokoldalúságának köszönhetően irányt mutat mindenkinek, hiszen több mint 250 verzióban érhető el, ennek köszönhetően pedig szinte minden igényt ki tud elégíteni.

A széles választékban az alábbi változókat variálhatjuk, hogy a nekünk leginkább megfelelő modellt kapjuk: különböző hossz és magasság, első és hátsó ill. 4x4 meghajtás, dobozos vagy duplakabinos furgon, platók, szimpla- vagy duplakabinos alvázak, dobozos vagy akár billenőplatós verziók. Ráadásul az Új Renault Master már elektromos hajtással is elérhető!

Megjelenése és teljesítménye együtt teszi ideális partnerré vállalkozása számára az Új Mastert: a nyers erő kifinomult külsővel párosul.

A Renault segít Önnek az igényeinek leginkább megfelelő jármű összeállításában a kiválasztástól kezdve a raktér kialakításig, hogy az Ön szakértelméhez és üzleti tevékenységéhez leginkább illő járművet kapjon.

Részletekért látogasson el az alábbi weboldalra, és keresse fel az Önhöz legközelebbi Renault márkakereskedést!

business.renault.hu/haszonjarmuvek/master-furgon
renault.hu/kereskedes-keresese

Az autó képe illusztráció!