Nyílászáró centrum Kecskeméten

A nyílászárók kiválasztása igen fontos része az épület funkcionális és esztétikai működésének.
Az ablakoknak és ajtóknak sokrétű elvárásoknak kell megfelelniük. 

Védelmet kell biztosítaniuk a zajterheléssel, hideggel, csapadékkal, légszennyezéssel, napsugárzással szemben, ugyanakkor biztosítaniuk kell a szellőzést és a megfelelő kilátást. A nyílászárók biztosítják az épület természetes megvilágítását, valamint esztétikai funkciójuk sem elhanyagolható. Dinamikus mozgást végeznek, a kültéri elemek közvetlenül vannak kitéve UV terhelésnek. Biztonságos kialakításuk a vagyonvédelem szempontjából is kiemelt jelentőségű.

Méreteik, mennyiségük, elhelyezésük, típusaik kiválasztásakor figyelembe kell venni az épület és helyiségek funkcióját, tájolását, környezetbe illeszkedését. Egyéb szerkezeti elemekkel szemben keskeny és rendkívül komplex, sokféle anyagból felépülő térhatároló elemei az épületnek.

 

A fent felsorolt okok folytán a megfelelő minőség, kontrollált gyártás és utólagos szolgáltatások, illetve a szerviz lehetőség mind kiemelten fontos szempont kell, hogy legyen a termékek kiválasztásakor.

Kecskeméti nyílászáró centrumunkkal régi álmunk vált valóra. Azzal a céllal indítottuk, hogy segítséget nyújtsunk a lakosság, valamint az építők és iparosok számára a mai trendeknek megfelelő nyílászáró kínálat feltérképezésében.

 

Bemutató termünkben beépített nyílászáró egységekkel és bő kiállított termékskálával találkozhat közel 200 m2-en. Szakértő kollégáink a legapróbb kérdéseket is igyekeznek megválaszolni, beépítési ötleteket kínálva és segítséget nyújtva a választásban.

Biztonsági bejárati ajtók, beltéri ajtók, teraszajtók, műanyag és fa ablakok, ablakpárkányok és tetőtéri ablakok széles kínálatával várunk minden kedves érdeklődőt. A kínálatban a kiváló német minőségű Salamander, Aluplast és Gelan profilból készült nyílászárók mellett, színes beltéri ajtók, tolóajtó rendszerek és pergola is megtekinthető.

Címünk: STAVMAT Kecskemét, Könyves Kálmán krt. 12.
Nyitvatartásunk: H-P: 7.30-16.00, Szo: 8.00-12.00


STAVMAT Zrt.