Okos otthonok kényelme és biztonsága Valena Life/Allure Netatmo termékcsaláddal

A Legrand legújabb innovatív, intelligens termékcsaládjának, a Valena Life/Allure Netatmo-nak köszönhetően átélhetjük az okos otthonok adta kényelmet és biztonságot.

Egyszerűen érintse meg az alkalmazásban vagy a főkapcsolón a testre szabható szcenárió gombokat és vezérelje egyidejűleg a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszközt. A konfigurálható Valena Life/Allure Netatmo rendszer lehúzza a redőnyöket, kikapcsolja az intelligens csatlakozó aljzatokat, lekapcsolja a lámpákat, mindezeket egy utasítás segítségével.  Fedezze fel a Legrand és a Netatmo által közösen kifejlesztett intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozó aljzatokat, melyeknél a rádiós technológia a szerelvénybe süllyesztve található, ezáltal lényegesen leegyszerűsítve a rendszer telepítését mindenki számára.

A rendszer kompatibilis a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel: Amazon Alexa-val, a Google Assistant-tal és az Apple HomePod-dal. Az egyszerű hangutasítások révén be- és kikapcsolhatja a lámpákat, vezérelheti redőnyöket és csatlakozó aljzatokat anélkül, hogy okostelefonját feloldaná. A rendszernek köszönhetően az okostelefonja távirányítóvá válik és akár otthonától távol is vezérelheti az eszközöket. Az intelligens csatlakozó aljzatoknak és a „Home + Control” applikációnak köszönhetően figyelemmel kísérheti a valós idejű és összesített fogyasztást. Ellenőrizheti a vezérlési pontok aktuális állapotát, ütemezéseket is létrehozhat, így automatizálhatja otthonában intelligens eszközeit.

legrand01

  • Okostelefonról vezérelhető, otthonától távolról is, mobilinterneten keresztül
  • Kompatibilis hangvezérlő asszisztensekkel: Amazon Alexa,Google Assistant és Apple HomePod
  • Összesen 8 féle színválasztékban (Valena Life 3 színben, Valena Allure 5 színben)