Okos Wellis masszázsmedencék, okos felhasználóknak

Okos Wellis masszázsmedencék, okos felhasználóknak

A Wellis márka világpiaci hódítása már igen meghatározó eredménnyel zajlott az elmúlt években. Termékeink kiváló ár-érték arányuk, ugyanakkor prémium minőség mellett innovatív megoldásokkal teszik a termékeinket egy, a világ minden szegletében ismert márkává. 2017 után a 2018-as év is a fejlesztések éve a Wellis-nél. Ezúttal cégünk legújabb okos-megoldásait szeretnénk bemutatni.

in.touch 2
Az in.touch 2 egy, a medencébe beépíthető okos vezérlés, melyhez egy okos készüléken futó applikáció társul, így könnyedén irányíthatja medencéjét IOS vagy Android készülékéről.

Könnyen felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért kell egy medencének „okosnak” lennie? Milyen értesítéseket küldhet nekünk Wellis medencénk?
Az in.touch 2 rendszerrel felszerelt medencék wifi hálózaton keresztül az otthoni internetkapcsolatra csatlakozva, távoli karbantartást biztosítanak. Szerviztechnikus csapatunk egy regisztráció után óriástérképen könnyen nyomon tudja követni a világon üzemelő összes Wellis medence hibaüzeneteit. Így láthatjuk, ha bármi meghibásodik a termékben.

Hogy miért is jó ez?
Szervizes kollégánk értesítheti Önt, ha medencéje hibaüzenetet jelez, és miután a medence tulajdonosától megkapta a termékhez szükséges hálózati hozzáférést, könnyedén kiderítheti a hiba forrását. Sok esetben ugyanis csak egy üzemmód-, vagy egy vízkezelés beállítással máris hiba nélkül élvezheti tovább a Wellis jakuzzi nyújtotta előnyöket. Ezentúl a medence üzemelésével kapcsolatos teljes előzményi lista is elérhető, amivel könnyebben beazonosíthatók az esetlegesen fellépő hibák. A néhány másodperc alatt, távolról javítható szoftveres hibák mellett az előzmények ismeretében szervizesünk is felkészülten érkezhet medencéjéhez, amennyiben fizikai szerelést is igényel a probléma megoldása.
Az in.touch 2 rendszer szállodák és közüzemek számára is hasznos megoldást nyújt. Ha nem szeretné, hogy a vendégek végezzék a medence irányítását, az applikáció segítségével könnyen rábízhatja ezt egy, a medencét kezelni képes kollégára, de igény esetén akár a medence tulajdonosa is vezérelheti a távolból a jakuzzit.

in.clear automata vízfertőtlenítő rendszer
Bemutatkozik az in.clear, amely a medence vizének fertőtlenítését veszi át Öntől. Ahhoz, hogy medencéjének vize hosszú hónapokon keresztül kristálytiszta maradjon, bróm sót kell használni. Az in.clear gondoskodik a bróm só tiszta brómmá való átalakításáról, amit elektrolízissel végez. Ennek köszönhetően tökéletesen fertőtleníti a medence vizét. A felhasználónak csupán annyi dolga lesz a jövőben, hogy egy mérő segítségével alkalmanként ellenőrzi, hogy megfelelő mennyiségű bróm található-e a medencében. Ha egy nagyobb társaság használta a medencét, és szüksége van egy gyors fertőtlenítésre, az in.clear rendszerrel ezt is megteheti.
Az in.clear rendszerrel elfelejtheti a klórtablettát, vegyszereket és a granulátumok használatát. Ezentúl a medencéje jelzi Önnek egy egyszerű applikációs üzenettel, ha bróm só utánpótlásra van szüksége. És még egy kiválóság: az in.clear rendszer a medence kezelőjén egy külön menüben található, ami egy hibaüzenettel az in.touch 2 rendszerben jelzi, ha felhasználói beavatkozásra van szükség.
Válassza Európa vezető jakuzziját és a hozzá tartozó okos megoldásokat, hogy a fürdőzésre szánt idő valóban egy önfeledt kikapcsolódást és minőségi élményt szerezhessen Önnek és családjának