Ön is szép ablakkönyöklőt szeretne?

A tél közeledtével fontos szakaszba lépnek az építkezések. Aki ideje korán kezdett, már a homlokzatképzésnél tart. Aki később kezdett vagy lassúbb tempót diktált, le kell zárnia az épületet, hogy a belső munkálatok a hideg időben is folytatódhassanak. Mindkét esetben fontos szerepet kap az ablakkönyöklő.

A homlokzatképzésnél járók esetében a figyelmet Helopal külső ablakkönyöklőkre hívjuk fel, hiszen a homlokzat lezárása nem lehetséges az ablakkönyöklő beépítése nélkül.

Miért válasszák a Helopal ablakkönyöklőket?

  • A Helopal ablakkönyöklők magas esztétikai igényeket elégítenek ki.
  • Akik modern, minimalista stílus szerinti homlokzatot készítenek, könnyen találnak a stílushoz illő ablakkönyöklőt a Helopal egyszínű termékei között: Puritamo és Alumínium.
  • Akik a klasszikus megjelenés hívei, ők is bőven találnak választékot a Helopal márványerezetű és gránitos könyöklők között: Home, Classic, Exklusív termékcsalád.
  • A külső könyöklők műszaki követelményei a vízzárás tekintetében legalább olyan hangsúlyt kapnak a választásban, mint a megjelenés. A Helopal ablakkönyöklők ebből a szempontból is teljesítik az elvárásokat (a felületi vízzárás és az élzárórendszerekkel kialakított sarokvízzárás területén is).

 

Helopal belső ablakkönyöklők

  • A változatos színválaszték lehetővé teszi szinte bármely enteriőrhöz illő könyöklő választását. És bár az ablakkönyöklő nem a lakás legszembetűnőbb helyén van, elhúzott függöny esetén erős benyomást gyakorol a szoba belső terére. Ráadásul, akik még nem döntötték el a lakás jövőbeli belső stílusát, bátran választhatnak egy elegáns, fehér színű belső ablakkönyöklőt.
  • Bár a belső ablakkönyöklő esetében a műszaki követelmények jóval kevésbé hangsúlyosak, mint a külsők esetén, de a megjelenésen túl termékek tartóssága és könnyű tisztíthatósága további érveket jelentenek a Helopal termékcsalád mellett.

 

A Helopal ablakkönyöklők után érdeklődjön a STAVMAT kereskedésekben!