Prefa komplett rendszer

A PREFA nemcsak a stabil tetők specialistája, hanem kiváló minőségű tető-vízelvezetéseket, homlokzatokat, fotovoltaikus rendszerekhez alátétszerkezeteket, árvízvédelmet és még sok minden mást is gyárt. A PREFA alumíniumtermékek Ausztriában és Németországban többéves tesztelés, ellenőrzés és folyamatos fejlesztés eredményeként készülnek. A PREFA 5 000 különböző termékkel rendelkező komplett rendszerének köszönhetően egy homogén és harmonikus megjelenésű épületburkolat valósítható meg személyes elképzelések alapján.

MŰSZAKILAG TÖKÉLETESEN ÖSSZEHANGOLT EREDMÉNY

Az összes termék és szerelési tartozék, valamint a kiegészítő elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz és együtt szállíthatók. Például az összes kiegészítő termék tartalmazza a szükséges szerelési tartozékokat. Így biztosítható, hogy minden alkatrész optimálisan illeszkedjen egymáshoz, és az eredmény mind a megjelenés, mind a minőség szempontjából megfeleljen a legmagasabb követelményeknek. A kifogástalan szerelés garantálása érdekében a PREFA tetőket és homlokzatokat kizárólag szakképzett profik szerelhetik fel. Ez maximális biztonságot nyújt az építtetőknek és a tervezőknek.

TETŐFEDŐ RENDSZEREK

Kiugró tetőablakok, tetőkibúvók és ívek – legyen szó új építésű projektről vagy felújításról, az alumíniumtető szinte bármilyen tetőformához alkalmazkodik. A különféle PREFA termékek műszakilag tökéletes, szinte karbantartásmentes tetőfedést biztosítanak.

HOMLOKZATBURKOLATI RENDSZEREK

Az alumínium homlokzatok hosszú élettartamúak, nem rozsdásodnak, és szennyeződés esetén is könnyen tisztíthatók. A különböző rendszerek rugalmas kialakítási lehetőségeket és minden házhoz megfelelő megoldást kínálnak.
A változatosan felhasználható alumíniumburkolat családi házak, irodaépületek, de autóbeállók és garázsok burkolására is alkalmas. A kiváló minőségű homlokzatok nagyon jó védelmet nyújtanak az eső és a vihar ellen, ezért az időjárásnak kitett oldalon használva ideális megoldást jelentenek.

TETŐ-VÍZELVEZETŐ RENDSZEREK

A PREFA a teljes, alumínium vízelvezetési rendszert – a szerelési tartozékokkal együtt, egyetlen kézből kínálja – a függő ereszcsatornától a szögletes lefolyócsőig, a lombrácstól a vízgyűjtő üstig. Az évtizedek alatt bevált vízelvezetési rendszerek kifinomult műszaki megoldásokkal győznek meg. A rendszer a klasszikus standard színekben kapható, hogy illeszkedjen a tetőfedő- és a homlokzati elemekhez. Ily módon elegáns, egymással harmonizáló színárnyalat-megoldások vagy kifejezett, színek által keltett hangsúlyok valósíthatók meg. Az antracit, a barna és a világosszürke színek 2019 óta P.10 minőségben is elérhetők.

FOTOVOLTAIKUS RENDSZER

A PREFA a fotovoltaikus rendszerekhez is optimális alátétszerkezetet kínál. A napelemes rögzítési rendszer többféle változatban kapható, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindig a legújabb technológiai színvonalat képviseli. A fotovoltaikus modulok számos más rögzítőelemével szemben ugyanis a PREFA rendszerek nem korlátozzák a rendszer működését és hosszú élettartamot biztosítanak – kis méretű elemek vagy állókorcos tetőfedés esetén egyaránt. Minden PREFA tetőfedő termékhez megfelelő napelemtartó kapható, amelyre a rögzítési rendszer felszerelhető.

ÁRVÍZVÉDELEM

A PREFA a Neuman Aluminium Strangpresswerk testvérvállalattal együttműködésben mobil árvízvédelmi rendszert fejlesztett ki alumíniumból. Ez még szélsőséges helyzetekben is megbízható védelmet biztosít. A könnyű, ugyanakkor rendkívül robusztus alumíniumprofilok a nútféderes rendszer segítségével egyszerűen egymásra helyezhetők. Így az ajtók, kapuk, ablakok, garázsok és más területek biztonságos árvízvédelmét rövid időn belül meg lehet oldani.

TARTOZÉKOK

A PREFA kiegészítők egyes elemei tökéletesen összeillenek, és maximális illeszkedést garantálnak. Egy helyen készülnek, és az összeszereléshez szükséges alkatrészekkel együtt kerülnek kiszállításra. Ez garantálja a biztonságot és a PREFA komplett rendszer előirányzott hosszú élettartamát.

A PREFA termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2023.06.19.