RAVAK koncepciók a komplett fürdőszoba megoldásokért

Ismeri azt a viccet, amikor a fürdőszobába lépve… nem önti el semmilyen különleges érzés? Sajnos ez nem vicc – és nem egyedülálló jelenség. Napjaink fürdőszobáira még ma is gyakran jellemző, hogy nem képviselnek egységes stílust, nem sugárzik belőlük az érzékekre ható, tartalmas harmónia. Ennek azonban nem kell így lennie.

A fürdőszobában már egy jól átgondolt, meghatározó alapgondolat működőképes és esztétikus egységgé hangolhatja a berendezéseket és a hozzájuk tartozó kiegészítőket. A RAVAK kilenc olyan fürdőszoba koncepciót dolgozott ki, amelyeknek dizájnja nem csak a szemnek kellemes, hanem kortalan eleganciát, időtálló praktikumot képvisel, még a kisebb méretű fürdőszobákban is, amelyekben minden centiméter számít (BeHappy és Avocado megoldások).   

A koncepciók nem csupán kádakat és hozzájuk illő mosdókat, hanem kádparavánt, fürdőszobabútort és csaptelepet is tartalmaznak, mert a kifogástalan összképet az apróbb részletek összekacsintása garantálja. Ezekről a komplett fürdőszoba megoldásokról  a RAVAK honlapján tudhat meg többet, az alábbi linken, megismerve többek között az egyik legnépszerűbb koncepció, a Chrome letisztult, egységes fürdőszoba elemeit.

A Chrome koncepció termékeinek alakja az egyszerű szépséget képviseli, ami soha nem válik unalmassá. Stílusuk nem domináns, így bármikor összehangolhatók más fürdőszobai felszereléssel, ráadásul bármilyen méretű fürdőszoba berendezhető a koncepció elemeivel. Az öntött műmárvány és kerámiamosdóhoz stílusban illő bútort kínálunk, amely megőrzi minden modell alapgondolatát, sőt még a koncepcióhoz illeszkedő wc és bidet is a kínálat részét képezi, akárcsak a zuhanykabinok, zuhanytálcák, zuhanyfolyókák, kádak és kádparavánok, a már felsoroltak mellett.