Soudabond Easy ragasztóhab új kiszerelésben

Nagy örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy a Soudal új kiszerelésben is elérhetővé tette a népszerű Soudabond Easy ragasztóhab Genius Gun fejjel szerelt termékét. Mostantól a szokásos 750 ml-es flakon mellett már 500 ml-es flakonban is kapható az Easy ragasztóhab. Az új kiszerelés számos előnyt kínál, amelyek közül az alábbiak a legfontosabbak:

Könnyebben kezelhető

A kisebb flakon mérete könnyebbé teszi a kezelést és a szállítást, így még könnyebbé válik az Easy ragasztóhab használata bármilyen feladatra.

Jól szabályozható

Az új flakon is Genius Gun markolattal elérhető, így könnyebben és pontosabban adagolható a hagyományos kézi ragasztóhabokhoz képest, ami különösen hasznos a finom munkákhoz és részletes projektekhez.

Hatékonyabb

Az 500 ml-es kiszerelés pontosan elegendő ahhoz, hogy több kisebb projektet is elvégezzenek vele. A kisebb flakonban ugyanazt a minőséget és eredményt kínáljuk, mint a nagyobb kiszerelésben, de a kisebb méret kisebb költségeket jelent az Ön számára.A Soudal termékek után érdeklődjön a Stavmat építőanyag kereskedésekben!
2023.05.04.