STAVMAT Rajzpályázat gyerekeknek

Ismét indul rajzpályázatunk gyerekek részére!

„A jövő környezettudatos otthona”

Második alkalommal rendezzük meg a STAVMAT országos rajzversenyét. A gyermeki képzelet és alkotási kedv már tavaly is csodás alkotásokkal gyönyörködtetett meg bennünket. Idén új témával jelentkezük, és az alkotások közül kilencet nyereménnyel ajándékozunk meg.

„Biztosan Te is elképzelted már, hogy milyen házban fogsz lakni, ha nagy leszel. Mi lenne, ha ez a ház tele lenne olyan eszközökkel, amik védik a környezetet?
Rajzold le álmaid környezettudatos otthonát, és a rajz fényképét szüleiddel közösen töltsétek fel a https://www.rajzverseny.stavmat.hu/ weboldalunkon keresztül. A beküldött rajzokra Facebookon lehet majd szavazni. A legtöbb lájkot kapó rajzok közül kerülnek ki kis nyerteseink!

  


Hogyan pályázhatok?

1. Vegyetek elő egy papírt és tetszőleges eszközöket (színes ceruzákat, tollat, zsírkrétát, ecsetet stb.)! Izzítsátok be fantáziátokat, és indulhat az alkotás!
2. Regisztráljatok 2023. március 19-ig a megadott űrlap segítségével, és töltsétek fel a rajzról készült fotót!
3. Most már csak várnotok kell! A beküldött rajzokat a STAVMAT Facebook oldalára fogjuk feltölteni, ahol kategóriánként a legtöbb 50 lájkot kapó rajz között sorsolunk. A megadott e-mail címre hamarosan (03.26. és 27. között) fogtok egy e-mailt kapni a galéria linkjével. Buzdítsátok anyát, apát és minden ismerősötöket, hogy lájkolják a rajzotokat, hogy ti lehessetek a szerencsés nyertesek egyike!

Korosztályonként 3 db Media Markt ajándékutalvány kerül kisorsolásra az 50 legtöbb lájkot kapó rajz között, amit bármire költhetsz!

A nyereményekről és a pályázat teljes játékszabályzatáról a https://www.rajzverseny.stavmat.hu/ weboldal ’Játékszabályzat’ menüpontjában olvashatsz bővebben.

STAVMAT Zrt.
2023.02.21.