Szeretne Ön egy jól ismert ragasztóval még több területen helytállni?

A termék azoknak a kivitelezőknek kínál kiemelkedően hasznos megoldást, akik szívesen alkalmazzák a KERABOND T ragasztót, de olykor a KERABOND T nem megfelelő egy-egy speciálisabb feladat elvégzéséhez.

Mitől plusz a Plus?
Az új tulajdonság a fokozott terhelhetőség. A Kerabond T nyomdokain haladva kifejlesztett kiváló minőségű, fokozott terhelhetőségű, állékony (C2T), flexibilis hidegburkolati ragasztó, kül- és beltéri felhasználásra. Emellett a sima KERABOND T-hez hasonlóan lecsúszásmentes is.

Az új tulajdonság természetesen a termék alkalmazási területét is kitágítja.
A KERABOND T PLUS így közepes lapméretig, külső és belső terekben is használható, de kent szigetelésen és belső terekben, gipszkarton aljzaton is dolgozhatunk vele. Ez az új ragasztóhabarcs például kiváló megoldást nyújt, ha különböző aljzatokra ragasztunk.

Műszaki paraméterei és használhatósága miatt nem csupán a kisebb kivitelezéseken, de a nagyobb projekt munkák során is közkedvelt segédanyaggá válhat. Normál építési körülmények között a KERABOND T PLUS nyitott ideje 20-25 perc. Így kétoldalas kenés esetén sem kell tartanunk attól, hogy a ragasztóágy bebőrösödne, mielőtt a lapokat beágyazzuk.

A terméket könnyű felhordani, mind az aljzatra mind a lapok hátoldalára, ezért a munkavégzés gyors, s ugyebár ez a mai piacon nagy előnyt jelent minden burkolónak. Szintén a gyors munkavégzést szolgálja a termék könnyű bekeverhetősége is. A lefektetett lapok az oldalfalakon 4-8 óra múlva, a padlón 24 óra elteltével fugázhatóak.

Miért éri meg kipróbálni ezt a terméket?

  • könnyen bedolgozható
  • a felhasználó biztos lehet benne, hogy a C2T követelményeket a ragasztó tudja
  • az általunk ajánlott felhasználásoknál nem lesz problémája
  • nem kell bizonytalan minőségű, névtelen ragasztót használnia
  • az árához viszonyítva kiváló a minősége

Kiszerelés: szürke színben, 25 kg-os zsákban.

A KERABOND T PLUS jó áron érhető el, gazdaságos megoldást jelent. Amennyiben Ön eddig szívesen dolgozott a KERABOND T-vel, próbálja ki ezt az új terméket. Nem fog csalódni!