Tavaszi megújulás: 25% kedvezmény a BMI Bramac jóvoltából!

A tavasz mindig a felfrissülésről és megújulásról is szól, így jó hírünk van azoknak, akik megragadják az alkalmat az építkezésre vagy felújításra: a tető negyedét most a BMI Bramac állja! Mit is jelent ez pontosan? 2024. június 30-ig 25% kedvezményt adnak a teljes tetőre rendszergaranciával.

Most még jobban megéri rendszerben gondolkodni

Egy tető nem csupán tetőcserepekből áll, és most még jobban megéri rendszerben gondolkodni, hiszen június 30-ig 25%-os kedvezmény vonatkozik az összes BMI Bramac beton tetőcserépre, a Rubin 9V kerámia tetőcserépre (bazaltszürke és rézvörös színben), valamint a rendszerelemekre is.
A 25% kedvezmény a teljes tetőrendszerre értendő, minimum 5 tetőtartozék megvásárlása esetén. A csomagba tartozó termékek közül minimálisan az alábbiakat kell beépíteni / együttesen megrendelni: tetőfólia (alátéthéjazat), kúpalátét (kivéve kúpcserepek nélkül kialakított félnyereg tetőidomoknál); eresz beszellőzés (szellőzőszalagok és ereszbeszellőző elemek, pl. szellőzőléc); hófogás.

Mit jelent a rendszergarancia?

A BMI Magyarország a hazai piacon rendszergaranciát vállal a teljes tetőre, vagyis a rendszercsomagba tartozó termékekre teljeskörű garanciát nyújt a megadott időszakban, és az adott termékeket érintő jogos reklamációs bejelentés esetén a hibás terméket kicseréli és a termékek cseréjének munkadíját is vállalja.

Válasszuk ki a számunkra tökéletes rendszercsomagot!

STAR CSOMAG – A LEGMAGASABB BIZTONSÁG

A csúcskategóriás Star csomag teljes körű védelmet biztosít. A tetőt a Star tetőcserepek ellenállósága és ragyogása koronázza meg, a legmagasabb minőséget képviselő rendszerelemek adta megbízhatósággal, 15 év rendszergaranciával a teljes tetőre.

PRÉMIUM CSOMAG – VALÓDI TERMÉKELŐNYÖKKEL

A Prémium csomag magas minőségű, valódi termékelőnyökkel bíró rendszerelemeket tartalmaz. Ilyen termékelőny például a magasabb felületsúlyú tetőfólia, illetve a jobb nyújthatósággal és szellőzőképességgel rendelkező kúpalátétek. Biztos választás a prémium megoldásokat kedvelőknek, 10 év rendszergaranciával a teljes tetőre vonatkozóan.

STANDARD CSOMAG – AZ ELVÁRT MINIMUM
A jól bevált klasszikusokat és a gazdaságos megoldásokat kereső építkezők mindent megtalálnak ebben az alapvetően elvárt, de annál is többet nyújtó rendszerben. Szilárd alapokra építve, a tetővel szemben támasztott követelményeknek megfelelően a kiegészítők sora bővíthető, 5 év rendszergaranciával a teljes tetőre vonatkozóan.

Ha szeretne többet is megtudni a BMI Bramac tavaszi ajánlatáról, vagy szeretne ingyenes ajánlatot kérni, látogasson el az akcio.bramac.hu oldalra! Amennyiben a garanciális feltételekről szeretne bővebben is tájékozódni, keresse fel a www.bmigroup.com/hu/szolgaltatasok/garancialis-feltetelek webhelyet, vagy vegye fel a kapcsolatot területileg illetékes tanácsadónkkal a https://www.bmigroup.com/hu/kapcsolat/tanacsadok-es-szaktanacsadok/ webhelyről!


A BMI Bramac termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2024.04.19.