Tető akciók: több százezer forintot is veszíthetsz

Ne csak a százalékokra figyelj, hanem a tartalomra is!

Jelenleg az egyik legideálisabb időszakban vagyunk a régóta esedékes felújítás vagy épp építkezés elvégzéséhez. Magunk mögött tudhatjuk a nagy nyári melegeket, de az igazán fagyos téli napok még messze vannak. Az idei őszi munkálatokat a BMI Magyarország egy különleges akcióval is megtámogatja: most minden rendszerben megépített tető negyedét állja!

VÁGJ BELE IDÉN ŐSSZEL 25%-OS KEDVEZMÉNNYEL!

Az idei őszi időszakot nem csak az évszak és az időjárás változása jellemzik: a BMI Magyarország egyedi ajánlattal segíti azokat, akik számára most esedékes a tetőfelújítás, illetve az építkezés. Érdemes lecsapni rá, hiszen most 25% kedvezmény lehet a miénk – ráadásul nemcsak az alapcserepekre vonatkozóan!
De miért olyan kimagasló ez az ajánlat? És miben különbözik más tetőcserép akcióktól?

NÉZZÜNK AZ AKCIÓK MÖGÉ!

A piacon elérhető kedvezmények sokszor magas, akár 30-40%-os akciót is hirdetnek egy-egy tetőcserépre, ezek többnyire az alapcserépre vonatkoznak, a tetőt kiegészítő egyéb elemekre nem, így a teljes tetőnk végösszege jóval magasabb lehet.

Vegyünk például egy egyszerű tetőt, alapcserepekkel és kiegészítőkkel (alap tetőrendszer).

Az alap tetőcserépre kapott kb. 35%-os akcióval összessében legalább 10%-kal többet kell költenünk, mintha a BMI Bramac őszi akciója keretében zsebelnénk be 25% árengedményt a teljes tetőre, vagyis az alapcserépre és az egyéb kiegészítőkre is.

Egy komplexebb tető esetén, amelyet plusz elemekkel egészítenénk ki, a különbség még szembeötlőbb: az alapcserepekre vonatkozó kedvezménnyel szemben a komplex rendszert lefedő 25%-os akció nagyságrendileg közel 20%-kal alacsonyabb végösszeget jelent.


Tehát minél szakszerűbb, minél inkább felszerelt, összetett tetőrendszert építünk, annál inkább ügyelni kell arra, hogy a kínált akciók mögé lássunk és ne csak a százalékot (30, 40, 50%) vegyük figyelembe, hanem azt is, mire vonatkozik, mit tartalmaz.

A BMI Bramac akció egyaránt vonatkozik a beton kiegészítőre és a fém műanyag rendszerelemekre, sőt a fém ereszcsatorna rendszerre, valamint a Bramac Therm hőszigetelés termékeire is. Így most még jobban megéri teljes rendszerben gondolkodni!

A 25%-os akció érvényesítéséhez a rendszergarancia csomagba tartozó termékek közül minimálisan a következőket kell beépíteni / együttesen megrendelni: tetőfólia (alátéthéjazat), kúpalátét (kivéve kúpcserepek nélkül kialakított félnyereg tetőidomoknál); eresz beszellőzés (szellőzőszalagok és ereszbeszellőző elemek, pl. szellőzőléc); hófogás. Ezek mind-mind alapvető szükségletei egy jól működő tetőnek.

Mi a rendszergarancia? A BMI Magyarország a hazai piacon – a tetőcserepek vízzáróságára, mérethűségére, fagyállóságára biztosított 30 év új-érték garancia mellett - rendszergaranciát vállal a teljes tetőre a rendszercsomagtól függően akár 15 évig.


Mivel az akcióval csökkentett ár a kiegészítő elemekre is vonatkozik, minél több rendszerelemmel egészíted ki tetődet, maximalizálva annak biztonságát és a hosszantartó minőséget, annál többet spórolsz, annál nagyobb árengedmény birtokosa lehetsz!

Miért ne választanád a kedvezményes utat tetőfelújításod vagy építkezésed során?

A BMI Bramac-ra számíthasz a előkészületek során is. Az alábbiakban olvashatóak online elérhető segítő anyagaik, tippjeik.

FELÚJÍTÁS, ÉPÍTKEZÉS – JÓTETŐ BLOG VILLÁMTIPPEK

A Jótető Blogon már számos, felújítással és építkezéssel kapcsolatos tipp olvasható, például az előre tervezésről, amely kulcsfontosságú a sikeres tetőfelújításhoz.
Bárhol elakadsz, a BMI Bramac Szaktanácsadó kollégái készséggel segítenek.

A BMI Bramac termékek után érdeklőjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2023.10.27.