TetőtÉpítek: ha kérdés a tető, a válasz a Terrán

Amikor felújításba vagy építkezésbe kezdünk, rengeteg kérdés merülhet fel, már a tervezgetés fázisában is. A több mint száz éves Terrán a hiteles információhoz való hozzáférést kulcsfontosságúnak tartja, ezért TetőtÉpítek felületén minden kérdésre választ kapunk.

Amikor felújításban vagy építkezésben gondolkodunk, legtöbbünk olyan területre téved, amit kevésbé vagy egyáltalán nem ismer. Sokszor nehezen igazodunk ki az információk áradatában, rengeteg forrásból kell tájékozódnunk. Már a kezdet kezdetén, az ötletelés fázisában is számtalan kérdés merülhet fel bennünk: milyen tető illik hozzánk, milyen cserepet válasszunk, szükségünk van-e tető-hőszigetelésre, mi mindent kell tudni a napelemes tetőcserépről, az ereszcsatornáról vagy miért érdemes rendszerben gondolkodni. A számunkra legjobb döntés meghozatalához kulcsfontosságú, hogy minden részletet megismerjünk, képbe kerüljünk egy olyan fontos kérdésben, mint otthonunk  felújítása, építése.

TetőtÉpítek: egy helyen minden, ami segít a döntésben

A Terrán éppen a hiteles információhoz való hozzáférés fontossága miatt készítette el megújult TetőtÉpítek felületét. A platformon minden, a tetőépítéssel kapcsolatos kérdésre választ kapunk, olyanokra is, amelyek talán elsőre eszünkbe sem jutnak. A TetőtÉpítek oldalon nem csupán hasznos és részletes információkkal, adatokkal találkozhatunk, hanem referenciafotók, edukációs anyagok, videók és kalkulátorok segítik az inspirálódást, a tervezést, könnyítik meg a vásárlást, sőt a kivitelezést is.

Könnyű, de rendkívül erős

Fontos kérdés a felújítás során, hogy otthonunk tetőszerkezete elbírja-e az új cserepeket. Ha fontos a cserepeink súlya, akkor a Terrán Synus tökéletes választás, hiszen alapanyagának és kialakításának köszönhetően egyszerre erős, ugyanakkor rendkívül könnyű, így kevésbé terheli a tetőszerkezetet.

A Terrán 2014-ben vezette be legkönnyebb tetőcserepét, amely már a következő évben Construma díjat nyert. Népszerűségének titka éppen kettőségében rejlik: súlya könnyű, ugyanakkor szerkezete tömör, a beton alapanyaga miatt erős, ellenáll szélnek, viharnak. Egyaránt keresik azok, akik felújítás előtt állnak és azok is, akik újépítésű házukat tervezik.

Színek kavalkádja prémium felületkezeléssel

A Synus tetőcserép kilenc színben érhető el, a meggypirostól, a téglavörösön át, a modern sötétebb színekig. Ráadásul a termékcsalád négyféle felületkezelési eljárással kapható.

Minden eddiginél tartósabb színt ad a meggypiros és mogyoróbarna cserepeknek a ColorSystem felületkezelés, az Elegant pedig a tégla, sötétbarna és fekete Synus tetőcserepeket teszi rendkívül simává és ellenállóvá.

A Korall, Mocca, Carbon és Moon típusok nemcsak színükben, de tartósságukban is különlegesek, köszönhetően a prémium felületkezeléseknek. 

A Resistor felületkezelési eljárás a fokozott színvédelmen túl, sok tulajdonságában meghaladja korunkat, a mai technológiai tudás egyik legmagasabb szintjét képviseli. A Synus Carbon, Korall és Mocca termékeknél használatával rendkívül ellenálló, kemény, kiváló kopásállósággal rendelkező cserépfelületet kapunk.

A népszerű szürke és fekete színű tetőcserepek erőteljesebben melegszenek fel, így ebben az esetben kiemelt jelentősége van a hővédelemnek. A Terrán Synus Moon cserepeinél alkalmazott prémium felületkezelési eljárással, a ClimaControllal a tetőcserepek közel 60 százalékkal kevesebb infravörös sugarat nyelnek el. Ezzel csökken a tetőtérre nehezedő hőteher, és növekszik a komfortérzet.

A Terrán TetőKalkulátorával díjmentes, egyedi, nagyságrendi számítást készíthetünk, megismerhetjük a cserépkínálatot, a felületkezeléseket, hogy a megfelelő és hiteles információk birtokában a legjobb döntést hozhassuk meg.

A Terrán termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2023.04.03