Több helyet a fürdőbe, praktikus fürdőszobabútorokkal!

Az ideális fürdőszobabútor több, mint szemnek kellemes kiegészítő. Helyet és időt spórolhat vele, mely a kapkodós hétköznapokban többet ér az aranynál is. Milyen darabokat válasszon, ha extra helyre van szüksége? Adunk néhány tippet!

Az 5 éves garanciával rendelkező, kiváló alapanyagokból készített RAVAK fürdőszobabútorok a mestermunka legjavát képviselik. Minden nap örömteli használatot biztosítanak a fürdőben, ahová már összeszerelt, az utolsó milliméterig pontosan illeszkedő állapotban kerülnek. A hosszú élettartamukról az impregnált bútorlapok, az AMT (Anti Moisture Treatment) technológia gondoskodik, amely védi az egységes koncepciókhoz illeszkedő és jól pakolható, széles méretválasztékban elérhető bútorokat a nedvesség ellen.

1.) Egyszerűen elegáns - Classic

A Classic kézmosó alá áttekinthetően bepakolhatók a tisztítószerek, a wc papír és egyéb kellékek. Ebben különösen nagy segítség az SD Classic szekrény, amelynek polcaira kényelmes pakolni. A koncepcióba tartozó SD Classic II - szekrény két kisebb vagy egy nagy fiókkal elérhető, amelynek kiterjedt rakodórésze van.

Extra helyigény esetén jó megoldás a duplamosdó alá való SD Classic szekrény. A jobb oldalon beépített kisebb fiók található, amely külön kiegészítőként a másik oldalra is választható.

2.) Modern és praktikus - Chrome

A Chrome fürdőszobabútorok nem csak optikailag mutatják nagyobbnak a teret előnyös színűk miatt, hanem valóban jól pakolhatók mély fiókjaiknak köszönhetően. Nagy tér, nagy “tár”: a Chrome 1200 duplamosdó alá való SD Chrome szekrényben minden pipereszer elfér, amire csak szükség lehet.

3.) Kétszer annyi hely - Ring

A mosdó alá való SD Ring szekrénnyel kétszer annyi tárolóhelyet használhat ki a függőleges felosztása miatt, mint általában. Kihúzható szervezőjével ideális a kisebb kozmetikumok, tartozékok részére, így semmi nem vész el a káoszban. Az átlátható, nagy tér jó lehetőségeket kínál bármilyen kellék tárolására.

Az SB Ring osztott faliszekrénnyel a konyhai hűtőszekrény praktikumát élvezheti a fürdőben, köszönhetően a polcoknak és az ajtóra szerelt bőséges tárolóegységeknek.

4.) Magas palackoknak, flakonoknak - Clear

A sötét dió színű fürdőszobabútorok egyszerre sugallják a luxust és biztosítják a hétköznapi kényelmet. A mosdó alatti SD Clear fiókos szekrény kihúzható szervezővel, praktikus belső polccal rendelkezik, amely ideális magas palackok és flakonok részére.

Az SB Clear magas osztott faliszekrénye üveg polcokkal és fiókokkal felszerelt, hogy a rendszerezés ez esetben se okozzon nehézséget.

Ha úgy érzi, eljött az ideje a nagy őszi takarításnak és rendszerezésnek, szerezze be hozzá a szükséges eszközöket a RAVAK szakértőinek (info@ravak.hu)