Tökéletes pázsit minden évszakban!

Rohanó világunkban sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy gondozza, ápolja környezetét. A természet szépsége, kertünk gondozottsága viszont mindannyiunk számára elvárás.

Ezek mellett vannak olyan helyzetek, szituációk amikor nincs időnk kivárni még a fűmagból pázsit lesz, illetve a későbbiekben sem tudunk kellő időt és figyelmet fordítani kertünkre, pázsitunkra.

A megoldást a Pan-Italia Kft által forgalmazott műfűvek jelentik, melyek több magassági méretben és sűrűségben kínálnak megfelelő megoldást mindenki számára. Nagy figyelmet fordítunk, hogy termékeink megfeleljenek a Pan-Italia által megkívánt magas minőségi és esztétikai elvárásoknak, kedvező áraik mellett.

Ezen műfűvek nem egyszerű zöld szőnyegek, hanem a kor legmagasabb kívánalmainak is megfelelő dekorációs termékek. Gyártási technológiájukban a jelenlegi legmodernebb műfűvek. Teljesen természetes hatást keltenek melyeknél elvárás, hogy építészetileg is könnyen beilleszthető legyen tervezők, kertépítők számára is. Mindemellett az egészségügyi, allergén terheléses vizsgálatok megléte is kiemelten fontos ezen termékekkel szemben.

Esztétikailg kisebb kertek, teraszok zöldebbé tételére egyszerűen használható, akár otthon saját magunknak is könnyedén, szaktudás nélkül tudjuk telepíteni. Teljes kertek, terjedelmes területek esetében már nagyobb odafigyelést igényel és kivitelező, kertépítő szaktudására is szükségünk lesz.

A műfű telépítésének megtervezésekor fontos szempontok voltak, hogy könnyen telepíthető legyen valamennyi felületre. Minden típus a természetes hatás elérésének érdekében több színből álló szálakat tartalmaz az élénk zöldtől az elhalt, elszáradt szálakon át, mely így egy teljesen természetes élénk zöld felületet biztosít.

Otthoni telepítéskor mindösszesen néhány apróságra kell odafigyelni a helyes lerakás érdekében. Az első és legfontosabb, hogy szabadon, kreatívan szinte bármely felületre el tudjuk helyezni. Csempére, betonra, falfelületekre ragasztva, kertekben leszúrással tudjuk rögzíteni. Mindenképpen figyeljünk, ha több tekercset illesztünk össze, hogy a szálirány ugyan az legyen, így nem okoz színben eltérést.

Legfőbb alkalmazási területei:

 • Kertek: Kisebb nagyobb felületek lefedése, tereptárgyak környéke.
 • Teraszok, erkélyek, tetőkertek zöldebbé tétele.
 • Kiállítási csarnokok, közösségi terek, falfelületek dekorációja.

Műfüvek előnyei:

 • Az év bármely időszakában telepíthető.
 • Költséghatékony, locsolórendszer kiépítése nem szükséges.
 • Nem igényel nyírást, locsolást, szinte gondozásmentes. Teraszon porszívóval, kertekben seprűvel könnyen tisztítható, karbantartható.
 • Teljesen természetes hatást kelt.
 • Az év teljes időszakában gondozott pázsit hatását kelti. Árnyékos területeken, illetve tűlevél által elsavasított talajon a természetes füvet szinte lehetetlen telepíteni, így ezeken a helyeken is tökéletes megoldás.
 • Gyorsan elvezeti a csapadékot, légáteresztő.
 • UV álló, minden időjárásnak ellenáll.
 • 8 év garancia.
 • Könnyen felszedhető.
 • Kopás, illetve lépésálló kivitel is létezik belőle.


A Pan-Italia Kft által kínált műfű típusok:

Rimini: 20mm magas kevert szín struktúrájú műfű.
 

Nizza:   35mm magas kevert szín struktúrájú műfű.

Modena: 35mm magas prémium műfű lépésálló kivitel.