Top 5 ok, amiért érdemes lecserélni a régi tetőablakokat

Valósítsa meg álmai tetőterét és varázsoljon egészséges, komfortos otthont VELUX tetőtéri ablakokkal és kiegészítőkkel!

Az elmúlt időkben különösen felértékelődött a négy fal között töltött idő és annak minősége. Ha eddig még csak érlelődtek Önben az otthona felújításával kapcsolatos tervek, most itt az idő valóra váltani őket!

A régi tetőtéri ablakok cseréjét és az új árnyékolók, redőnyök, szúnyoghálók beszerzését most akár féláron megvalósíthatja az állami otthonfelújítási támogatással.

Top 5 ok, amiért érdemes lecserélni a régi tetőablakokat

  • Több komfort, egészségesebb beltéri klíma
    A régen gyártott, alapszolgáltatásokat nyújtó tetőablakokkal ellentétben, ma már többféle igényt kielégítő nyitásmóddal, üvegezéssel, külső- és belső felületképzéssel ellátott típusokból válogathat a széles VELUX termékkínálatból. A teljes komfort érdekében érdemes tetőablakát felszerelni kiegészítőkkel: hővédelemre külső hővédő rolóval vagy redőnnyel, fényzárásra, fényszabályozásra belső árnyékolóval, rovarvédelemre szúnyoghálóval.
  • 2-szer jobb hőszigetelés
    Fűtési költségei is csökkeni fognak, hiszen az új VELUX tetőablakok 2-szer jobb hőszigetelésűek, mint a 2003 előtt forgalmazott társaik. Az összes VELUX tetőtéri ablak beépített szellőzőnyílással is rendelkezik és elérhetők biztonsági üvegezésű tetőtéri ablakaink is.
  • Több kilátás
    Igazán látványos változásra vágyik? Ragadja meg az alkalmat, és válasszon az eddiginél nagyobb vagy több tetőtéri ablakot kombinációban a még jobb fényviszonyokért.
  • Karbantartásmentesség
    Az elsőosztályú, lakkozott fa VELUX tetőablakok mellett ma már választhat 100%-ban karbantartásmentes, műanyag bevonatos, fa maggal rendelkező változatot is.
  • Akár 1 nap alatt kész
    A tetőablakcsere a többi felújítási munkához képest kevesebb kosszal és felfordulással jár. Akár 1 nap alatt túl lehet rajta.




Miért fontos a hőszigetelési képesség?
A tetőtéri legfontosabb műszaki paramétere a hőátbocsátási tényező, az Uw -érték, amely megmutatja, hogy mennyi hő áramlik át az ablak melegebb oldaláról a hidegebb oldalra. Minél kisebb ez a szám, annál jobb az ablak hőszigetelési képessége. Például egy 2003-ban vásárolt VELUX tetőtéri ablak cseréje után a hőveszteség 60%-kal csökken, ha 3-rétegű üvegezésű VELUX Standard Plus tetőablakot vásárol (régi ablak Uw = 2,8 W/m2K, új Standard Plus ablak Uw = 1,1 W/m2K), illetve 54%-kal csökken, ha a 2-rétegű üvegezésű VELUX Standard tetőablakot választja (régi ablak Uw= 2,8 W/m2K, új Standard ablak Uw = 1,3 W/m2K).

A VELUX tetőtéri ablakok hosszú távú befektetést jelentek, hiszen már az alaptípus is olyan minőségi, vetemedésmentes szerkezettel rendelkezik, mely 25 év élettartamot biztosít. Kiegészítő termékek – árnyékolók, redőnyök, tetőablak-alkatrészek – ugyancsak 25 évig kaphatók minden VELUX tetőablakhoz, így teljes biztonságban tudhatja tetőterét a nyílászárók tekintetében. A vásárlást követő évtizedekben is számíthat az országos szervizszolgáltatásainkra.

A VELUX termékeket keresse a STAVMAT kereskedésekben vagy az stshop.hu oldalon!